tromaktiko: Νεα Υπηρεσία Δημιουργίας Βιογραφικού από την Career Planner

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Νεα Υπηρεσία Δημιουργίας Βιογραφικού από την Career Planner



Η Career Planner μετά την επιτυχία της με την ιστοσελίδα αναζήτησης θέσεων εργασίας www.CareerPlanner.gr δημιούργησε μια νέα υπηρεσία σύνταξης επαγγελματικού βιογραφικού.
Ένα βιογραφικό αποτελεί το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει ο κάθε υποψήφιος ώστε να του δωθεί η ευκαιρία να προχωρήσει στο στάδιο της συνέντευξης. Ο υποψήφιος θα πρέπει να γνωρίζει ότι ένα σωστά δομημένο βιογραφικό θα κινήσει το ενδιαφέρον του πιθανού εργοδότη και θα αποκτήσει πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα βιογραφικά.

Τα τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού καλούνται να ξεχωρίσουν τα κατάλληλα βιογραφικά ανάμεσα σε εκατοντάδες που λαμβάνουν κάθε μέρα. Χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά, πολλές φορές και λίγα δευτερόλεπτα για να αξιολογηθούν τα βιογραφικά εκείνα που θα προχωρήσουν στην επόμενη διαδικασία.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα αλλά υστερούν στην παρουσίαση του βιογραφικού τους με αποτέλεσμα να αδυνατούν να προχωρήσουν στο στάδιο της συνέντευξης.

Για το λόγο αυτό έμπειροι σύμβουλοι καριέρας σε συνεργασία με την Career Planner καθοδηγούν τους υποψηφίους στην αναζήτηση εργασίας από την δημιουργία του βιογραφικού τους και της συνοδευτικής επιστολής έως και την προετοιμασία για συνέντευξη.

Ξεκινήστε τώρα την αναζήτηση εργασίας διαθέτοντας το κατάλληλο επαγγελματικό βιογραφικό που θα σας ανοίξει τον δρόμο για την συνένετευξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 68 100 56
www.CareerPlanner.gr

Καλή επιτυχία
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!