tromaktiko: Clasico με... 2.200 ευρώ!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Clasico με... 2.200 ευρώ!



Μπορεί το clasico να είναι σε δύο μήνες, όμως τα εισιτήρια έχουν γίνει... καπνός. Μοναδικός τρόπος για να το δει κάποιος από κοντά είναι το πακέτο αξίας 2.200 ευρώ!



Όπως αναφέρεται σε ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, στη διάθεση του κοινού για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα έχουν μείνει μόνο τα VIP εισιτήρια, τα οποία κανονικά κοστίζουν 1.045 ευρώ, όμως η Ρεάλ... έφτιαξε πακέτο για όποιον ενδιαφέρεται να δει το clasico. Με το ποσό των 2.200 ευρώ μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει από κοντά εκτός από το μεγάλο ντέρμπι και τα τρία προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, με Μάλαγα, Έρκουλες και Σπόρτινγκ, ενώ η μεγαλύτερη τιμή για μόνο έναν από τους τρεις πρώτους αγώνες είναι 385 ευρώ.

Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έχει 80.000 θέσεις. Τα 67.000 είναι διαρκείας, ενώ για τα υπόλοιπα υπάρχει σειρά προτεραιότητας, κάτι που σημαίνει ότι διαθέσιμα για το κοινό θα είναι μόλις 1.000 κομμάτια, με το αζημίωτο φυσικά. Η τιμή των εισιτηρίων που έχουν απομείνει είναι αυτά στα VIP του «Μπερναμπέου» και κοστίζουν 1.045 ευρώ, όμως δεν γίνεται κάποιος να αγοράσει θέση μόνο για το ντέρμπι και μόνο αυτό το ματς. Πρέπει να σκάσει 2.200 για τους τέσσερις συνολικά αγώνες.


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!