tromaktiko: Περί Ελληνικού αθλητισμού, ποδοσφαίρου, derby κτλ...

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Περί Ελληνικού αθλητισμού, ποδοσφαίρου, derby κτλ...



Καταδικάζω τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη, όχι γιατί ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά γιατί μπήκαν ένα σωρό αγράμματοι που φανατίζονται από έναν πρόεδρο (αγράμματο) και αντιδρούν σαν πρόβατα...έλλειψη παιδείας ...και το χειρότερο;
καταφέραμε να γίνουμε ρεζίλι στην Ευρώπη πάλι...μακάρι να μας απαγορεύσουν να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις,για να δούμε όλους τους δήθεν προεδρους που απλά λεφτά θέλουν να βγάλουν με νόμιμο η παράνομο τρόπο πως θα σκορπίσουν και θα γυρίσουν στις επιχειρήσεις τους...θα ξαναπατήσει μεγάλος παίχτης στην ελλάδα μετά από όλα αυτά? αναρωτηθείτε εσείς που πάτε και τα σπάτε....και γίνεστε μάγκες,γιατι έξω απ το γήπεδο σας καταπιέζουν τα αφεντικά σας η γυναικα σας και οποιος άλλος,ξέρετε γιατί γιατί είστε ανθρωπάκια.νιώθετε ότι αγαπήσατε πιο πολύ την ομάδα σας αφού κάνα! te ότι κάνατε στο γήπεδο που "τραμπουκιζατε" κόσμο?όπως και να έχει..ότι έγινε έγινε σκοπός είναι η τιμωρίες γενικότερα σε παραπτώματα να είναι αποτρεπτικές για οποιον "σκέφτεται" να κάνει kt κακό για αθλητές και συνανθρώπους..μιλάει ένας ατρόμητος,εδώ και 6 χρονια έχω επιλέξει αυτή την ομάδα(όταν ήταν χαλκηδόνα ακόμα) gt βαρέθηκα να μου τάζουν λαγούς με πετραχήλια ...επίσης οι κλίκες ομάδων τις superleague είναι ένα άλλο θέμα που κρατάει το ελληνικό ποδόσφαιρο στάσιμο...σε οποιον δεν αρέσει να χάνει τότε να μείνει σπίτι του και σε οποιον δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει αφού κερδίσει πάλι σπίτι του...η αλαζονεία γυρίζει μπουμερακ

Αναγνώστης

-------------------------

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ(ΑΔΙΚΑ). ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ: Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΕ) ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΟΥ (ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!). ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑ! Ι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ. ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΤΕ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΘΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ)ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΑΚΟΣ (ΠΑΙΔΑΚΙ) Ή Ο ΣΙΣΕΔΑΚΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ), ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΠΑΔΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?????? ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

Αναγνώστης

----------------------

Ντρέπομαι για τον Μαρινάκη και τον Μητρόπουλο
Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και πραγματικά ντρέπομαι για αυτά που έγιναν το Σαββάτο στο γήπεδο μας. Να ξέρετε οτι δεν είμαστε όλοι ''τυφλοί'' και δεν μας εκφράζει ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο Τάσος Μητρόπουλος, ούτε οι χούλιγκανς. Και εμείς θέλουμε να μην ξαναγίνουν αυτά!
Πραγματικά ντρέπομαι και δεν με ενδιαφέρει να πάρω το πρωτάθλημα έτσι.

Αναγνώστης

---------------------

Λοιπόν επειδή βλέπω εδώ και 2 μέρες ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με αυτό το θέμα και για να τελειώνουμε έχω να πώ τα εξής. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε και να συζητάμε για τα χάλια του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο και ότι σκόρ έρθει και ανακοινωθεί από τα κανάλια και τα ΜΜΕ αυτό το σκόρ έχει μήνει και χαραγμένο στις μνήμες όλων όσων θέλουν να ενημερώνονται για τα αθλητικά γεγονότα. Βαρέθηκα να ακούω για στημένους αγώνες και πληρωμένα πρωταθλήματα για κομπίνες και κόλπα για διάφορα λαμόγια που ασκούν πιέσεις για πόλεμο οικονομικών συμφερόντων στις ΠΑΕ κτλπ.

Ναι θα συμφωνήσω ο αθλητισμός στην Ελλάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα που τα ακούμε κάθε φορά τα ανακυκλώνουν και τα επαναφέρουν κάθε λίγο οι δημοσιογράφοι και μετά αρχίζουμε όλοι σιγά σιγά και μιλάμε μεταξύ μας για αυτά τα χάλια. Ναι θα συμφωνήσω οτι μια από τις 2 ομάδες του πρόσφατου ντέρμπι αδικήθηκε και αυτό πόνεσε πολύ τους οπαδούς της ομάδας και τους φιλάθλους.

Από την στιγμή όμως που έτσι αποφάσισε ο διαιτητής και έτσι καθορίστικε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα,το αποτέλεσμα είναι 2-1 και ο αγώνας έχει τελειώσει,ακόμα και σε δικαστήρια στα χαρτιά να αλλάξει το σκόρ ο κόσμος θα θυμάται το 2-1 (Παναθηναϊκός είμαι). Ας καθήσει ο καθένας στον πάγκο του λοιπόν και ας αφήσουμε τις γκρίνιες. Ας φύγει ο σισσέ δεν με ενδιαφέρει. Ας αποφασίσει ο ΠΑΟ να αποσυρθεί από την superleague,καλά θα κάνει δεν θα με πειράξει σε τίποτα. Ας δίνουνε κάθε χρόνο το προτάθλημα και το κύπελο στον ολυμπαικό χωρίς καν να γίνονται αγώνες,δεν με ενδιαφέρει και δεν θα με πειράξει.

Γιατί με το ποδόσφαιρο και τα αθλητικά μόνο οι μαθητές και τα παιδάκια ασχολούνται. Ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν μπορεί να δώσει και καμία λύση. Βλέπω κάθε φορά ανθρώπους διαφόρων ηλικιών να μιλάνε σαν παιδάκια δημοτικού για τα αθλητικά ή όποτε έχει ντέρμπι.

Η κοινωνία αντιμετωπίζει πολύ σημαντικότερα προβλήματα από τον αθλητισμό και για το αν ο τάδε έδινε πέναλτι σε εκείνη την ομάδα τότε το σκόρ θα ήταν άλλο και οτι η τάδε ομάδα άφησε την άλλη να νικήσει επίτηδες και ..... πάει λέγοντας. Όλο υποθέσεις και υποθέσεις. Η χούντα κάποτε ήθελε να ασχολείται όλος ο κόσμος με το ποδόσφαιρο και να αποβλακώνεται για να μην υπάρχει αντιστασιακό μέτωπο.

Παρατήστε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και αφήστε τα στα χάλια τους. Άμα θέλουν οι ποδοσφαιριστές οι παράγοντες οι ΠΑΕ και το κράτος να φτιάξουν αυτό το ρημαγμένο ερείπιο που λέγεται ποδόσφαιρο ας το φτιάξουν. Ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει καμία δουλειά να ανακατευτεί με τα "σκ.....". Ας κλείσουν και τις ομάδες να τελειώνουμε,δεν πάω γήπεδο για να φάω ξύλο και δεν μου προσφέρει κάτι μια ομάδα πέρα από ξεκατίνισσμα και αντιπαραθέσεις με οπαδούς άλλων ομάδων.

Και μιας και μίλησα και για αθλητισμό γενικά, θα έλεγα οτι τα ίδια χάλια έχουν και τα υπόλοιπα αθλήματα,απλά για εκείνα τα αθλήματα "νομίζουμε" οτι είναι όλα εντάξει και έχουν καθαρή την φωλιά τους οι παράγοντες-ομάδες-παίκτες-
διαιτητές και λοιπόι, επειδή δεν ασχολήτε πολύ ο κόσμος και δεν κάνουν μεγάλες αναφορές τα ΜΜΕ. Μήπως να αρχίσω να μιλάω για μπάσκετ ? Για υποθέσεις ντόπινγκ ? Για τα διάφορα επεισόδια με τραυματίες και νεκρούς σε αγώνες volley και χάντμπολ ? Τα ίδια με το ποδόσφαιρο είναι και τα άλλα αθλήματα λοιπόν.
Γιώργος 23 χρονών. Ένας πρώην πορωμένος ποδοσφαιρόφιλος βάζελος και νύν αηδιασμένος άνεργος πολίτης.

---------------------

O Ολυμπιακός είναι ακριβώς η ίδια ομάδα με τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ. Τζάμπα φωνάζετε, τα ίδια ακριβώς κάνανε στο παρελθόν και οι άλλοι δυο. Ο ΠΑΟΚ την δεκαετία του 70-80 αλλά και τώρα σφαγιάζεται από τους ίδιους τρεις. Τώρα μην κάνετε πως εκπλήσσεστε από τον Ολυμπικό αφού ακριβώς τα ίδια κάνατε και εσείς το λεγόμενο ΠΟΚ.

Αναγνώστης


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!