tromaktiko: Ο Νεοϋορκέζος τρομπετίστας και συνθέτης Jack Walrath και ο Δ. Βασιλάκης στο Baccaro

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο Νεοϋορκέζος τρομπετίστας και συνθέτης Jack Walrath και ο Δ. Βασιλάκης στο Baccaro



Ο Νεοϋορκέζος τρομπετίστας και συνθέτης Jack Walrath, με σημαντικό έργο, συμμετοχές σε πολλά άλμπουμ του Charles Mingus και υποψηφιότητα για Grammy και ο Δημήτρης Βασιλάκης, με βραβευμένη δισκογραφία στην Candid Records, θα παρουσιάσουν συνθέσεις τους καθώς και αναφορά στον Charles Mingus...
Την Δευτέρα 21/2 απολαύστε μια βραδυά γεμάτη jazz στο Baccaro (Σοφοκλέους 1) τηλ. 210-3211882 με ώρα έναρξης 22:00.

Το quintet συμπληρώνεται από τους Μάνο Σαριδάκη (piano), Μάνο Λούτα (μπάσο) και Γιώργος Πολυχρονάκο (drums).

Δημήτρης Βασιλάκης
Διακεκριμένος σαξοφονίστας με 4 albums μέχρι τώρα με την ιστορική Candid label. Το album του “Labyrinth” ψηφίστηκε ως το 2ο jazz album της χρονιάς 2002 στην Αγγλία από το BBC. Φέτος μας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά “Across the universe” ηχογραφημένη στη Νέα Υόρκη και με την συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών.

Jack Walrath
Ο Αμερικανός τρομπετίστας έχει στο παλμαρέ του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας jazz σκηνής όπως Charles Mingus, Ray Charles, Miles Davis, Quincy Jones και άλλοι. Έχει μια εντυπωσιακή δισκογραφία αποτελούμενη από 22 albums και αρκετές εμφανίσεις σε shows της τηλεόρασης, καθώς και σε κινηματογραφικές ταινίες. Έχει δε μια υποψηφιότητα για βραβείο Grammy με το album του “Master of suspense”.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!