tromaktiko: Η πεντάμορφη και το… Lexus LFA! (video)

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η πεντάμορφη και το… Lexus LFA! (video)



Η δημιουργία ενός ντόνατ (σβούρας με ελαστικά που καπνίζουν) απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες και ακρίβεια χειρισμών. Πόσο μάλιστα όταν στο κέντρο του κύκλου βρίσκεται ένα super model με μαγιό!
Το περιοδικό Sports Illustrated ήθελε να κάνει μια σέξι φωτογράφηση για το επόμενο τεύχος του, το οποίο είναι αφιερωμένο στα μαγιό (για την ακρίβεια, στα μοντέλα που φορούν μαγιό).
Ο φωτογράφος Γιου Τσάι είχε μια πρωτότυπη ιδέα όταν του ζήτησαν μια φωτογραφία που να εκπέμπει δυναμισμό και ομορφιά. Αντί λοιπόν να δημιουργήσει μια εικόνα του μοντέλου Ριάν Τεν Χάκεν σε στούντιο και με τα μαγικά του Photoshop να προσθέσει στο φόντο ένα… θυμωμένο αυτοκίνητο, προτίμησε να δημιουργήσει στην πραγματικότητα αυτό το σκηνικό.
Έβαλε λοιπόν την καλλονή στη μέση μιας αλάνας και ζήτησε από τον οδηγό αγώνων Ρις Μίλεν να κάνει ντόνατς γύρω της με το νέο Lexus LFA των 552 PS!
Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως συμπεραίνουμε βλέποντας την φωτογραφία και παρακολουθώντας το βίντεο, αφού η πεντάμορφη έμεινε ακίνητη χωρίς να φοβηθεί, και ο οδηγός του… τέρατος κατάφερε να μη χάσει την συγκέντρωσή του στη θέα της καλλονής με το μπικίνι
protothema.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!