tromaktiko: Mourinho: «Ο Θεός πιστεύει ότι είμαι γ…άτος τύπος»! (video)

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Mourinho: «Ο Θεός πιστεύει ότι είμαι γ…άτος τύπος»! (video)



Για τις αγαπημένες του συνήθειες, τα τραγούδια που λατρεύει και σιχαίνεται, αλλά και για το τι πιστεύει ο… Θεός γι’ αυτόν, μίλησε ο Jose Mourinho, προκαλώντας όπως πάντα το ενδιαφέρον. Στην συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena COPE», ο τεχνικός της Real Madrid μίλησε λιγότερο για την ομάδα του και περισσότερο για τον εαυτό του, χωρίς να διστάσει να αυτοσαρκαστεί. .

«Είσαι ο 9ος ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο», του είπαν και εκείνος απάντησε αυθόρμητα: «Και η γυναίκα μου σε ποια θέση είναι;»! Ακόμα περισσότερο γέλιο προκάλεσε όμως η απάντησή του στην ερώτηση «τι νομίζεις ότι πιστεύει ο Θεός για σένα;». «Μάλλον πιστεύει ότι είμαι γ…άτος τύπος! Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι μου έχει δώσει τόσο πολλά!», είπε ο «Mou».
Επιπλέον, μίλησε για το αγαπημένο του τραγούδι, το «This Time» του Bryan Adams, αλλά και για εκείνο που του σπάει τα νεύρα, το «We No Speak Americano» των Yolanda Be Cool & DCup: «Το βάζουν συνέχεια οι παίκτες, στα αποδυτήρια και στο πούλμαν, κάθε μέρα… Και όταν γυρνάω σπίτι, το βάζει ο γιος μου και το ακούω ξανά»!
Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα αποσπάσματα της απολαυστικής συνέντευξης του Jose Mourinho:
Link: http://www.sportena.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!