tromaktiko: «Δεν έκανε πειθαρχικό παράπτωμα o Mπουρούσης»

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν έκανε πειθαρχικό παράπτωμα o Mπουρούσης»



Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη νίκη επί του Αμαρουσίου αναφέρθηκε στην άδεια του Γιάννη Μπουρούση, για να ξεκαθαρίσει τις όποιες εικασίες υπήρχαν περί τιμωρίας.


«Δεν έκανε πειθαρχικό παράπτωμα! Του δώσαμε άδεια για ιατρικούς λόγους», είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη μηνιαία άδεια που παραχωρήθηκε στον Γιάννη Μπουρούση το Σάββατο το απόγευμα.

Ο Ντούντα διευκρίνισε: «Έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, που πρέπει να το ξεπεράσει σε αυτό το διάστημα. Αφού γίνει καλά, πρέπει να δουλέψει για να παίξει πολύ καλύτερα, διότι μέχρι τώρα δεν αγωνίζεται όπως θέλω».

Ο Ίβκοβιτς αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συμβαίνει κάτι με τον Μπουρούση και επανέλαβε πως η άδεια του χορηγήθηκε για ιατρικούς και μόνο λόγους.

Στην ερώτηση, αφού είναι «μόνο τραυματίας» γιατί δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στον ίδιο».

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ του Ολυμπιακού, πράγματι, δεν ήταν στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της διοίκησης να πάρει άδεια. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι, όχι όμως τόσο σοβαρό για να τον αφήσει εκτός αγώνων τριάντα ημέρες.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!