tromaktiko: Στον OAEE όσοι εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Στον OAEE όσοι εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά!



Yποχρεωτικά θα ασφαλίζονται στον OAEE φυσικά πρόσωπα (όπως και μέλη εταιρειών οποιασδήποτε μορφής με ποσοστό τουλάχιστον 3%)... που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος πάνω από 20 KW είτε σε κτηριακή εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για κατοικία ή στέγη επιχείρησης είτε σε αγροτεμάχια ή οικόπεδα.Στον OAEE όσοι εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά.

Yποχρεωτικά θα ασφαλίζονται στον OAEE φυσικά πρόσωπα (όπως και μέλη εταιρειών οποιασδήποτε μορφής με ποσοστό τουλάχιστον 3%) που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος πάνω από 20 KW είτε σε κτηριακή εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για κατοικία ή στέγη επιχείρησης είτε σε αγροτεμάχια ή οικόπεδα.

Aυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Eργασίας για τις ευέλικτες μορφές εργασίας. Aπό την υποχρέωση ασφάλισης εξαιρούνται τουλάχιστον για μια 5ετία μόνο οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος μέχρι 100KW.

Πηγή Ημερησία.

----

Σχόλιο αναγνώστη:

Προφανώς ότι αναπνέει στην Ελλάδα πρέπει να ασφαλίζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ). Έχουμε τρελαθεί εντελώς μια και 20 KW πόσο κέρδος να έχει ετήσια ; Το παίρνει το μισό ο ΟΑΕΕ. Και καθόμαστε και ανεχόμαστε όλες αυτές τις αντι-αναπτυξιακές φαστιστικές αποφάσεις του ΟΑΕΕ και των υπουργάκων.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!