tromaktiko: Απαράδεκτο service της SAMSUNG !!!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Απαράδεκτο service της SAMSUNG !!!



Είμαι και εγώ ένα θύμα της Samsung Hellas, που έκανα το φοβερό λάθος και αγόρασα οθόνη 19'' Samsung για τον υπολογιστή μου....
Μπαίνοντας αισίως στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της η οθόνη σταμάτησε ξαφνικά να πέρνει σήμα - ούτε απο DVI ούτε VGA. Κοινώς τα φτυσε!!! ( Να μην αναφερθώ σε CRT που έχω εδώ και δεκαετία και δουλεύει ακόμα - μάλλον εέιδή δεν ειναι Samsung!).

Στις 14/12/2010 πήρα τηλ την Samsung όπου επειδή ήταν στην εγγύηση μου έιπαν ότι θα επισκευαστεί και θα την παραλάβει courrier.
Αφού περίμενα πάνω από πενθήμερο και με τηλέφωνα και παροτρύνσεις τελικά ήρθε courrier Και την πήγε στη service 1 που συνεργάζονται με την samsung για επισκευές οθονών.
Λοιπόν μετα από 2 βδομαδούλες υπομονής σκάει μύτη η οθόνη!!!
Την βάζω μπροστά παίρνει αμέσως σήμα και .. ξαφνικά η απίστευτη ΘΟΛΟΥΡΑ...
Παίρνω τηλ πάλι την Samsung στις 03/01/2011 και τους εξηγώ ότι η οθόνη επέστρεψε με ΝΕΑ ΒΛΑΒΗ !!!!
Κανόνίζουν να ρθει λοιπόν ξανά ο courrier το ίδιο τροπό - τό ίδιο τροπάρι.
Και αφού περιμένω και κάνω υπομονή επιστρέφει η οθόνη στις 7 Φλεβάρη (Παραπάνω από μήνα) , όπου συνδέοντας την απο DVI δεν παίρνει σήμα και δουλεύει μόνο VGA ( Με άλλη βλάβη δηλαδή!!!!)
Εκτοτε παίρνω τηλέφωνα την Samsung και αφού παραπονιέμαι οτι αδυνατεί η service1 να επισκευασει την οθόνη μου , μου λένε πως κάποιος υπευθυνος θα με παρει τηλέφωνο .
Ακομά περιμένω μετά απο σχεδον 2 εβδομαδες ανεπάλληλων τηλεφωνημάτων στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ νούμερο εξυπηρέτησης των πελατών τους 801117267864.
Κανένας υπευθυνος δεν βγαίνει ποτέ να μιλήσει και όλοι κρύβονται ακόμα και στα κεντρικά της εταιρείας πηρα ανεπάλληλα τηλέφωνα όπου με κατευθύνουν στο ένα και μοναδικό νουμερο !!!!
Για την απρόσωπη Samsung είμαι ο πελάτης 3300014125 , ο όποιος έχασε 2 μήνες από τον χρόνο του και προκοπή δεν είδε και προσωπικά δεν θα ξαναγοράσω προιον samsung μετά απο αυτη την μεταχείριση!!!

Αν δείτε 3 χρόνια εγγύηση στα προιόντα τους μην χαρείτε αγοραζοντας - η υποστήριξη που προσφέρουν είναι ΑΧΡΕΙΑ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!