tromaktiko: Σχετικά με την αθλητική δικαιοσύνη - Super League

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με την αθλητική δικαιοσύνη - Super League



Σχετικά με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/super-league.html
Φίλε εσύ που αναφέρεις για τα επεισόδια του τελικού κυπέλλου, ήσουν μέσα ή απλά μένεις σε αυτά που σου έχουν πει? Γιατί εγώ ήμουν μέσα στους φιλάθλους του Άρη και μάλιστα δίπλα στι νεκρή ζώνη που χώριζε τους οπαδούς των 2 ομάδων...
Οι "σεκιουριτάδες" μαζί με άλλους οπαδούς του ΠΑΟ κατάφεραν να διασχίσουν ανενόχλητοι ολόκληρη τη νεκρή ζώνη, ενώ υπήρχε αστυνομία και στις 2 πλευρές της νεκρής ζώνης, η οποία δεν τους έκανε τίποτε, και έριχναν βεγγαλικά προς τους οπαδούς του Άρη. Εσύ αν ήσουν από τη μεριά των οπαδών του Άρη τι θα έκανες? Θα καθόσουν αμέτοχος να φας το βεγγαλικό στη μάπα? Ή θα προσπαθούσες να αμυνθείς μόνος σου, από της στιγμή που η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτε για να σε προστατέψει? Μην σχηματίζεις άποψη χωρίς να εξακριβώνεις τις πληροφορίες που έχεις γιατί οδηγήσε σε λάθος συμπεράσματα. Η κάθοδος 25.000 ανθρώπων με απόλυτα ειρηνικό τρόπο από τη Θεσ/νίκη στην Αθήνα δε σε προβλημάτισε καθόλου? Από τη στιγμή μάλιστα που οπαδοί άλλων ομάδων όταν ταξιδεύουν πολλές φορές καταστρέφουν τα πάντα, κι ας είναι και πολύ λιγότεροι.


ΥΓ. Οι μοναδικές ομάδες που έχουν στείλει οπαδούς τους στη φυλακή για επεισόδια έιναι ο Άρης και η ΑΕΚ επί εποχής Ντέμη. Δυστυχώς στην ΑΕΚ επικράτησαν τα ρεμάλια της Original και έδιωξαν τον Ντέμη, με αποτέλεσμα να βλέπουμε επεισόδια και στην ΑΕΚ, όπως αυτά του καλοκαιριού, όταν επιτέθηκαν στον Μπάγιεβιτς.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!