tromaktiko: Απίστευτη ταλαιπωρία ασθενή στο αεροδρόμιο της Πάρου και ατυχίες Super Puma

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτη ταλαιπωρία ασθενή στο αεροδρόμιο της Πάρου και ατυχίες Super Puma



Μία απίστευτη ιστορία ταλαιπωρίας και ατυχίας έζησαν χθες ένας ασθενής, πληρώματα super puma, διασώστες και γιατροί στο αεροδρόμιο της Πάρου...Συγκεκριμένα ασθενής με έμφραγμα διακομίστηκε στο Κ.Υ. Πάρου στις 8 το πρωί της 3/2/11. Ο ασθενής αποφασίστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν από τον καρδιολόγο κ. Γκ. Ανδρόνε.

Ελικόπτερο super puma της Πολεμικής αεροπορίας με γιατρό και διασώστη του ΕΚΑΒ κατέφθασαν στο αεροδρόμιο στις 15:50 κάτω από πρωτοφανή κακοκαιρία. Δυστυχώς λόγω βλάβης ήταν αδύνατον το ελικόπτερο να αναχωρήσει στη συνέχεια για τον προορισμό του.
Στη συνέχεια κλήθηκε άλλο ελικόπτερο για την μεταφορά του ασθενή. Στις 18:30 κατέφθασε άλλο super puma έρευνας και διάσωσης που εδρεύει στη Χίο, κάτω από πρωτοφανείς άσχημες καιρικές συνθήκες και καταιγίδα. Το ελικόπτερο μετά από πολλές προσπάθειες προσγηωθεί. Και αυτό το ελικόπτερο όμως δεν μπόρεσε στη συνέχεια να απογηωθεί λόγω προβλημάτων.
Ο ασθενής τελικά διακομίστηκε στην Αθήνα με το βραδινό πλοίο συνοδεία γιατρού και διασώστη του ΕΚΑΒ.
Στις 11 το βράδυ ήρθε άλλο ελικόπτερο με ανταλλακτικά και μηχανικούς για την επιδιόρθωση των δύο ελικοπτέρων που είχαν μείνει από βλάβη στο αεροδρόμιο της Πάρου. Τα δύο ελικόπτερα σήμερα (4/2) έφυγαν για τις έδρες τους.
http://fileleutheros.pblogs.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!