tromaktiko: Tην... πλήρωσαν τα Special Olympics!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Tην... πλήρωσαν τα Special Olympics!



Την... πλήρωσαν τα Special Olympics!Πριν φτάσει στο ΟΑΚΑ η μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού, πέρασε από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή...
ωστόσο επειδή ήταν αποκλεισμένα, έγινε ντου στα γραφεία των Special Olympics! H μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:30 από το γήπεδο της Λεωφόρου και κατευθύνθηκε στο Γουδή, όπου είναι τα γραφεία της ΕΠΟ.
 Στην αρχή η Αστυνομία εμπόδισε τη δίοδο προς τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά λόγω του φόβου όξυνσης των πνευμάτων άφησε τους οπαδούς να περάσουν από έξω.
Στα γραφεία της ΕΠΟ υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη και ήταν αποκλεισμένα, με αποτέλεσμα να την... πληρώσουν τα διπλανά γραφεία των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ίσως επειδή νόμιζαν ότι και εκεί στεγάζεται η ΕΠΟ, προκάλεσαν μικροζημιές ενώ έγραψαν πολλά υβριστικά συνθήματα στους τοίχους κατά της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκας, του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα αποχώρησαν οι οπαδοί με κατεύθυνση το Ολυμπιακό Στάδιο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!