tromaktiko: Tώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Tώρα αρχίζουν τα δύσκολα!



Η αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη αποτελεί πλέον ιστορία για τον Ολυμπιακό και πλέον οι Πειραιώτες ξεκινούν να σκέφτονται το δύσκολο εκτός έδρας ματς της επόμενης βδομάδας με τον Άρη. Με Αβράαμ και Μιραλάς στο «Κλ. Βικελίδης».

Στην λήθη του χρόνου πέρασε και η 21η αγωνιστική της Superleague με τον Ολυμπιακό επικρατεί της Skoda Ξάνθης και να διατηρεί την ασφαλή διαφορά των +7 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.
Το πιο σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» πάντως, είναι ότι οι κραδασμοί από την ήττα - αποκλεισμό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ αποροφήθηκαν και πλέον οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορούν να πραγματοποιήσουν απερίσπαστοι την προετοιμασία τους ενόψει Άρη.

Το ευτύχημα για τον Βάσκο προπονητή είναι ότι κόντρα στον μακεδονικό σύλλογο θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Αβράαμ Παπαδόπουλο, ο οποίος θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αλλά και τον Κέβιν Μιραλάς που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που πρέπει να αποφασιστεί από το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων», είναι το σε ποιον από τους επόμενους τέσσερις αγώνες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής του ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος κόντρα στους Ακρίτες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Εννιά τελικοί έμειναν...

Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο πρόγραμμα των Πειραιωτών, θα καταλάβει ότι οι ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε έχουν στις αγωνιστικές που απομένουν τις δυσκολότερες αποστολές, αφού ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει ένα πρόγραμμα σερί δύσκολων αγώνων.
Μετά το ματς με τον Άρη ακολουθεί η «Μητέρα όλων των μαχών» με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Πανιώνιος που «καίγεται» για βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ΑΕΚ εντός...
http://www.gazzetta.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!