tromaktiko: «Μπλόκο» νίκης στη Κατεχάκη!(videos)

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

«Μπλόκο» νίκης στη Κατεχάκη!(videos)



Αποθέωση κατά την αναχώρηση από την Παιανία και «μπλόκο» στην Κατεχάκη από τους «πράσινους».
«Τριφυλλάρα σ' αγαπάω, ένα μόνο σου ζητώ. Να... νικήσετε τον Ολυμπιακό», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα έξω από την Παιανία κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Καραϊσκάκη και το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».
Παρά το γεγονός ότι οι οργανωμένοι δεν είχαν πάρει κάποια πρωτοβουλία (είχαν πάει άλλωστε την Πέμπτη στα σπίτια των Τζιμπρίλ Σισέ, Σίντνεϊ Γκοβού και Σιμάο), περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας για να αποθεώσουν τους «πράσινους» και να τους συνοδέψουν στο δρόμο προς το Φάληρο.

Λίγο μετά τις 17.00 το πούλμαν των πρωταθλητών (στο οποίο βρισκόταν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στην αποστολή) έκανε την εμφάνισή του στην έξοδο του προπονητικού κέντρου και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί άρχισε να τους αποθεώνει ζητώντας τη νίκη στο Καραϊσκάκη.

Ύστερα από μία αναγκαστική στάση δέκα λεπτών, το πούλμαν πήρε το δρόμο προς την Αττική Οδό, συνοδευόμενο από μία πράσινη πομπή από αμάξια και μηχανάκια, ωστόσο η Αστυνομία σταμάτησε τον κόσμο που ακολουθούσε το πούλμαν μέσα στην Αττική όδο. Όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν καταλαβαίνουν τίποτα και περίπου 300 οργανωμένοι, αφού έμαθαν τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν, βρέθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να το περιμένουν.

Με το που είδαν το πούλμαν έγινε πραγματικός χαμός με συνθήματα, καπνογόνα, όμως η επιθυμία τους να συνοδέψουν την αποστολή μέχρι ένα σημείο της διαδρομής για το Καραϊσκάκη, δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς η Αστυνομία τούς είχε περικυκλώσει και δεν τους το επέτρεψε.

Έτσι το πούλμαν συνέχισε κανονικά τη διαδρόμη του. Από την Κατεχάκη βγήκε Μεσογείων και από εκεί πήρε τη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Μέσω της Λεωφόρου Συγγρού έφτασε στο γήπεδο του
Ολυμπιακού χωρίς προβλήματα.





http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!