tromaktiko: Απάντηση στο: VODAFONE - ΠΡΟΣΟΧΗ στις extra χρεώσεις χωρίς προειδοποίηση!

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: VODAFONE - ΠΡΟΣΟΧΗ στις extra χρεώσεις χωρίς προειδοποίηση!



Σε συνέχεια του μηνύματος: VODAFONE - ΠΡΟΣΟΧΗ στις extra χρεώσεις χωρίς προειδοποίηση! http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/vodafone-extra.html

Η συγκεκριμένη κίνηση της VODAFONE για αυτόματη ενεργοποίηση όλων των συνδρομητών της στο "Vodafone Internet Όλη - Μέρα" είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα "Vodafone Internet Όλη - Μέρα" υπήρχε και οποιοσδήποτε το χρειαζόταν μπορούσε να το ενεργοποιήσει. Τώρα με λίγα λόγια σε ενεργοποιούν αυτόματα σε αυτό το πρόγραμμα χωρίς καμία συγκατάθεση από μέρους του καταναλωτή και σου λένε ότι ελάχιστη χρέωση για να χρησιμοποιήσεις το mobile internet είναι το 1€.

Κάποιος που χρησιμοποιεί τη πλοήγηση μέσω του κινητού και κατεβάζει δεδομένα A-GPS ή θέλει κατεβάσει τη πρόγνωση καιρού, που ο όγκος των δεδομένων είναι πολύ μικρός θα πρέπει να χρεωθεί 1€.
Και κάτι ακόμα πιο απλό κάποιος που θα μπεί κατά λάθος στο Internet και κατεβάσει κάποιο μικρό όγκο δεδομένων πάλι 1€ θα χρεωθεί.

Το πρόγραμμα αυτό υπάρχει καιρό διαθέσιμο και όποιος ήθελε μπορούσε να το ενεργοποιήσει. Το να μου ενεργοποιούν ένα πρόγραμμά χωρίς τη συγκατάθεση μου και να ανεβάζουν την ελάχιστη χρέωση για το mobile internet στο 1€ το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!