tromaktiko: Απάντηση: Για τον φίλο που έγραψε για το what's up

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση: Για τον φίλο που έγραψε για το what's up



Θέλω να πω στο φιλο οτι πρεπει να ειναι λιγο πιο προσεκτικος οταν διαβαζει κατι. Κανεις δε μιλησε για δωρο αυτοκινητο κλπ.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/whats-up_4266.html )

Ειπαμε απλα οτι ενω μεχρι το Γεναρη το δωρο ηταν μηνυματα προς εθνικα δικτυα, τωρα το 'δωρο' ειναι μηνυματα προς what's up κι ας εχουμε ηδη επιλεξει την προσφορα του 'δωρεαν' χρονου ομιλιας και μηνυματων.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσοι τασσεστε υπερ των εταιρειων. Λες και θα βγουν χαμενοι. Μηπως, λεω μηπως, ολες αυτες οι περσινες προσφορες ηταν για τη δηλωση των κινητων?

Κατηγορειτε συνεχως τους απλους ανθρωπους που απλα εκφραζουν τη θεληση τους για συνεχεια της προσφορας και απιρνετε τη θεση αυτων που μας δουλευουν ψιλο γαζι (ναι, το να μου δωσει 300 δωρεαν μηνυματα για what's up ενω μολις εχω βαλει τη μηνιαια προσφορα για μηνυματα προς what's up και μου εχει φαει 5 ευρω ειναι δουλεμα). Όπως δουλεμα είναι και ο τροπος 'πληροφορησης' της νεας προσφοράς (δεν ηταν ξεκαθαρη η δεσμευση χρηματων)

Και αν εσυ το παιζεις σοφος και κανεις αναρτηση απλα για να προσβαλεις, τσαμπα τα λες. Η μανα που εχει ενα παιδι σε αλλη πολη και θελει να του μιλα, γιατι να πρεπει να δωσει 80 ευρω επιπλεον ετησιως?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!