tromaktiko: Βαλβέρδε: «Όλα έγιναν εύκολα μετά το 1-0»

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: «Όλα έγιναν εύκολα μετά το 1-0»



Η επίτευξη του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού ήταν το στοιχείο που έκανε το έργο του Ολυμπιακού πιο εύκολο, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για τη νίκη στην Τούμπα.


Ο Ισπανός τεχνικός σχετικά με το παιχνίδι είπε: «Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε να ξεπεράσουμε την αμυντική του γραμμή και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Από τη στιγμή που σκοράραμε το πρώτο γκολ, όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση αρκετών αναπληρωματικών, πρόσθεσε: «Σήμερα έπαιξαν Πάντελιτς, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Ζαϊρί, οι οποίοι έχουν ξαναπαίξει. Όλοι τους βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Έχουμε πολλούς παίκτες και κάποιες φορές παίζουν μερικοί και κάποιες άλλες άλλοι».

Τέλος, αναφερόμενος στην συνέχεια του πρωταθλήματος και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τόνισε: « Πηγαίνουμε στην Τούμπα με πρόθεση να κερδίσουμε, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδειο γήπεδο, γιατί εμείς παίζουμε για τον κόσμο. Έπρεπε να γίνει έτσι, λόγω των όσων συνέβησαν και ελπίζουμε να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο». 


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!