tromaktiko: Πιάστηκε με 12 κιλά ναρκωτικά 25χρονος από τη Λεμεσό

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πιάστηκε με 12 κιλά ναρκωτικά 25χρονος από τη Λεμεσό



Με 12 κιλά και 442 γραμμάρια ναρκωτικών στη βαλίτσα του πιάστηκε 25χρονος από τη Λεμεσό ύστερα από ταξίδι-αστραπή στο Άμστερνταμ. Τώρα η ΥΚΑΝ που έχει εφαρμόσει νέο σχέδιο στα αεροδρόμια, αναζητεί συνεργάτες του εδώ και στο εξωτερικό.
Ο 25χρονος είχε στην ουσία μπει κάτω από το μικροσκόπιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών από την ημέρα της αναχώρησής του. Όταν επέστρεψε μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τελωνειακούς ανέκοψαν στις 2.30 τα ξημερώματα τον νεαρό στο αεροδρόμιο Λάρνακας την ώρα που αυτός εξερχόταν με την αποσκευή του.

Σε έλεγχο που διενεργήθη, εντοπίστηκαν τα 12 κιλά κάνναβης. Αυτός συνελήφθη αμέσως σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης εισαγωγής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε αυθημερόν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για οκτώ ημέρες. Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι τώρα γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί πού θα κατέληγαν τα ναρκωτικά, αν υπήρχαν ενδιάμεσοι παραλήπτες και με ποιους συνεργάστηκε στο εξωτερικό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!