tromaktiko: "Ο Δαλούκας, ο Μαρινάκης και τα 200.000 ευρώ!"

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Ο Δαλούκας, ο Μαρινάκης και τα 200.000 ευρώ!"



Έχει αρχίσει να μπαίνει στο ζουμί των αποκαλύψεων ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μέσα σε άλλα αναφέρει και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε εξέλιξη η συνέντευξη.



Να ένα πρώτο σημαντικό απόσπασμα:

«Ο Αχιλλέας Μπέος και οι άγνωστοι συνεργοί του μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν, ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα. Προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα διαιτησίας στο διαιτητή Δαλούκα. Ότι πριν τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε στην Ιταλία να πλησιάσει το διαιτητή. Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά έδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει.

Μετά το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός ο κ. Μπέος συνάντησε τον κ. Δαλούκα, διηγείται τι του είπε με εκφράσεις χυδαίες και το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε, πώς ο Μπέος είπε στο Δαλούκα ότι έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, ότι θέλει από αυτόν πριν τον βάλει να σφυρίξει ότι θα υποσχεθεί να παίξει 52-48 υπέρ του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο αυτού του αγώνα στο κινητό του κ. Δαλούκα».

  www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!