tromaktiko: Σχετικά με το: "Ποιοί 300 μας φταίνε τελικά;"

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σχετικά με το: "Ποιοί 300 μας φταίνε τελικά;"



Φίλη αναγνώστρια, σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απευθύνεις τον λόγο...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/300_5975.html

Νομίζω ότι δεν κατάλαβες ότι συμφωνώ μαζί σου! Και τι εννοώ? Είναι πράγματι τεράστιο πρόβλημα για τους κατοίκους της Αθήνας οι παρανομοι μετανάστες αλλά εμείς σαν πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε παραπάνω από το να απαιτήσουμε από αυτούς που μπορούν να πάρουν τις αποφάσεις με οποιοδήποτε κόστος και μας εκπρωσοπούν να λύσουν το ζήτημα? Ακούμε υπουργούς και βουλευτές να διαπιστώνουν καθημερινά προβλήματα που υποτίθεται ότι δουλειά τους είναι να τα λύνουν και όχι απλά να τα αναφέρουν σαν κληρονομιά από τους προηγούμενους. Έχεις μία άποψη! και τη σέβομαι αλλά πες μου ειλικρινά την άποψή σου την έχει και κάποιος που ψηφίζεις να σε εκπροσωπεί? Δε λέω ότι το μεταναστευτικό δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, αυτο που λέω είναι ότι δεν μπορούμε πλέον να τους έχουμε στην Ελλάδα ως παράνομους μετανάστες.

Και ρωτάω πάλι ποιό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς? οι παράνομοι μετανάστες που φαντάζομαι δεν ξενιτεύονται για να κλέψουν ή οι κυβερνήσεις που ενώ ξέρουν με ποιο τρόπο εισέρχονται στη χώρα και που βρίσκονται οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει κάτι για να το λύσουν?

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!