tromaktiko: Πρεμιέρα με πρωτιά και 34% στο 15-44;

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πρεμιέρα με πρωτιά και 34% στο 15-44;




ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!
Το νέο prank show του ΑΝΤ1 ανέτρεψε τα δεδομένα...στο prime time της Τετάρτης επικρατώντας του ανταγωνισμού στο κοινό 15-44 ετών
Με τρεις απίθανες πλάκες και μία μεγάλη ανατροπή μπήκαν δυναμικά ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος στο prime time της Τετάρτης!


Το νέο prank show του ΑΝΤ1 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ κέρδισε την προτίμηση του δυναμικού κοινού 15-44 ετών με μέσο μερίδιο 34% αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη δημοφιλή σειρά «Η ζωή της άλλης». Κατά τη διάρκεια της μετάδοσής της, η εκπομπή έφτασε το 39% στο συγκεκριμένο κοινό και το 42,2% στους άνδρες 15-44.
Μάλιστα, τα ποσοστά της εκπομπής ήταν ακόμα υψηλότερα στους νεαρούς τηλεθεατές 15-24 ετών, όπως φαίνεται στο ακόλουθο γράφημα.





















* ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

Οι ξεκαρδιστικές και θεότρελες πλάκες της εκπομπής είχαν εξίσου μεγάλη απήχηση και στο Internet! Σχεδόν 30.000 μοναδικοί επισκέπτες έχουν δει μέχρι στιγμής το 1ο επεισόδιο του ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ στο WebTV του ΑΝΤ1. Και τα videos on demand αυξάνονται με μεγάλη ταχύτητα.

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση και στο Facebook. Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι η avant premiere της εκπομπής θα γινόταν στο Facebook, οι fans του ΑΝΤ1 αυξήθηκαν κατά 25% μέσα σε έξι μέρες, φτάνοντας τους 40.765 μέχρι στιγμής! 13.000 μοναδικοί επισκέπτες είδαν σε avant premiere το βίντεο με την πρώτη πλάκα της εκπομπής. Επιπλέον, το συγκεκριμένο βίντεο άρεσε σε 2.678 άτομα (αριθμός – ρεκόρ από likes), ενώ έγιναν 627 σχόλια, όλα θετικά. Οι περισσότεροι δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να δουν τη συνέχεια στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αλλά και στο YouTube, τα βίντεο που σχετίζονται με την εκπομπή έχουν μέχρι στιγμής συνολικά 23.000 views!
Τέλος, να σημειώσουμε ότι αν έχετε όρεξη για ακόμη περισσότερη πλάκα, θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ www.antenna.gr/plakakaneis, όπου κάθε εβδομάδα θα ανεβαίνουν exlusive backstage videos!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!