tromaktiko: Απάντηση στο "Ταλαιπωρία για 37 επιβάτες - Καταγγελία για τον καπετάνιο του πλοίου Άγιος Γεώργιος"

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο "Ταλαιπωρία για 37 επιβάτες - Καταγγελία για τον καπετάνιο του πλοίου Άγιος Γεώργιος"



Δεν έχω σχέση με την εταιρία, δεν γνωρίζω τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και δεν μένω καν στην Ελλάδα. ...


(Απάντηση στο "Ταλαιπωρία για 37 επιβάτες – Καταγγελία για τον καπετάνιο του πλοίου Άγιος Γεώργιος")

Θέλω να απαντήσω στον αγαπητό αναγνώστη ότι ο καπετάνιος έπραξε σύμφωνα με την κρίση του, ή σύμφωνα με εντολές από το λιμεναρχείο, ή σύμφωνα με εντολές από την πλοιοκτήτρια εταιρία, το καλύτερο για την ασφάλεια των επιβατών, του πληρώματος και του πλοίου. Αν είχαμε κανένα ατύχημα τύπου Σάμινα τώρα θα τον σταυρώναμε τον καπετάνιο και την εταιρία και το κράτος και και και

Έλληνες σταματήστε να βλέπετε παντού ανθρώπους που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και συνωμοσίες, σταματήστε να καταγγέλλετε ο ένας τον άλλο και κοιτάτε να γίνετε πρώτα οι ίδιοι καλύτεροι και σωστότεροι άνθρωποι, σεβαστείτε το συνάνθρωπό σας, τη δουλειά του και ξαναβρείτε το φιλότιμο που είχαμε πριν αρκετές δεκαετίες.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------


Εγώ θέλω να πω οτι μίας και τυγχάνει να ασχολούμε με τα ναυτηλιακά, ότι όταν εδώ στην Ελλάδα γίνετε όλοι σας ειδικοί και καπετάνιοι τότε να αποφασίζεται και να κρίνετε εσείς πότε θα μπεί το πλοίο στο λιμάνι. Μπορεί εσείς να βλέπετε καλό καιρό αλλά στο λιμάνι δε ξέρετε τι συνθήκες επικρατούν, αν γινόταν κάποιο ατύχημα ποιός θα είχε την ευθύνη? ο καπετάνιος που κατηγορείτε ότι επειδή έκανε το καθήκον του (έκρινε οτι η προσέγγισή δεν ήταν ασφα! λής) σας ταλεπώρησε χωρίς να γνωρίζετε τι θα γινόταν αν παρακινδύνευε να μπεί σε κάποιο απο τα "τέλεια" λιμάνια μας. Όλοι στην Ελλάδα όμως είναι ειδικοί και κρίνουν. Μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε αλλά καλύτερα έτσι παρά κάτι χειρότερο..




Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!