tromaktiko: Λεμεσός: Τραγικό θάνατο βρήκε 85χρονη στον Άγιο Ιωάννη Αγρού

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Λεμεσός: Τραγικό θάνατο βρήκε 85χρονη στον Άγιο Ιωάννη Αγρού



Τραγικό θάνατο, βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στον Άγιο Ιωάννη Αγρού. Πρόκειται για την Θεονίτσα Ανδρέου-Λοΐζου 85 ετών, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ανδρέα Λοΐζου 84 ετών, εντοπίστηκαν την Τετάρτη το πρωί αναίσθητοι στο κρεβάτι τους.
Ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης οφείλεται σε ασφυξία από έλλειψη οξυγόνου, λόγω συνεχής καύσης υγραερίου θερμάστρας.

Το ζεύγος είχε θέσει σε λειτουργία θερμάστρα υγραερίου πριν κοιμηθεί και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, «λόγω της καύσης από τη σόμπα, δημιουργήθηκε έλλειψη οξυγόνου εντός του μικρού δωματίου, που προκάλεσε τη λιποθυμία στο σύζυγο και το θάνατο στην 85χρονη».

Συγχωριανοί τους, τους αναζήτησαν καθώς δεν παρευρέθηκαν στην πρωινή λειτουργία στην εκκλησία του χωριού και τους εντόπισαν τελικά αναίσθητους στο κρεβάτι, αφού πρώτα παραβίασαν την είσοδο της οικίας.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το ζεύγος στο νοσοκομείο Κυπερουντας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν μέλη ης Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ αυτψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!