tromaktiko: Η απάντηση της AMC Hellas

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η απάντηση της AMC Hellas



Οι αντιπρόσωποι της AMC Hellas είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι επαγγελματίες επί της δραστηριότητας των οποίων η AMC....
δεν ασκεί κανενός είδους έλεγχο, εποπτεία και καθοδήγηση και ως εκ τούτου είναι οι ίδιοι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις πράξεις και παραλείψεις τους. Οι Παρουσιάσεις και Ενημερώσεις των Αντιπροσώπων της Εταιρείας γίνονται δωρεάν και αφιλοκερδώς. Αυτή είναι η επιχειρησιακή πολιτική της Εταιρείας. Κρυστάλλινη και ξεκάθαρη. Παρακαλούμε να μας δοθούν πλήρη στοιχεία για τον αντιπρόσωπό μας που ζήτησε αμοιβή για την Παρουσίαση των Προϊόντων μας.

Η AMC δεν παρέχει μόνο δωρεάν ενημερώσεις και Παρουσιάσεις, αλλά και πλήθος σεμιναρίων και Φεστιβάλ μαγειρικής, όπως αυτό που θα γίνει 22 Μαϊου 2011 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι. Πάρα πολλές άλλες υπηρεσίες της AMC είναι δωρεάν, όπως η αντικατάσταση των συνθετικών στοιχείων των σκευών (χερούλια, κουμπιά) πάρα πολλές επισκευές στα σκεύη κλπ, και αυτό εφ’ όρου ζωής.

Είναι γνωστό παγκοσμίως ότι το πολλαπλό σύστημα της AMC είναι το πρώτο στον κόσμο για την υγιεινή, οικονομική, πρακτική, οικολογική και πολλαπλή μαγειρική.

Οι σειρές της AMC ποικίλουν. Μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα μικρό σύστημα ακόμη και με λιγότερα από 500 Ευρώ.

Όσα χρήματα όμως και να επενδύσει κανείς στην ΑΜC θα τα πάρει πολλές φορές πίσω δεδομένου ότι η εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου με την ΑΜC σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν το 90% σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους μαγειρικής.

Τα πλεονεκτήματα υγιεινής μαγειρικής της AMC είναι πάρα πολύ σημαντικά και μοναδικά και έχουν εργαστεί γι’ αυτά κορυφαίοι επιστήμονες της διατροφής και της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο.

Το σύστημα της AMC συμπληρώνεται από μια φανταστική συσκευή το Powervac, μέσω της οποίας τα φαγητά ή οι τροφές μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο ή στο ράφι σε διάρκεια μέχρι πέντε φορές περισσότερη ενώ τα μικρόβια στις τροφές που αποθηκεύονται ή διατηρούνται στο ψυγείο μειώνονται μέχρι δέκα φορές.

Περισσότερες πληροφορίες για το θαύμα της AMC αναζητείστε στην ιστοσελίδα μας www.gr.amc.info ή τηλεφωνείστε στην AMC στο τηλ. 210 2690138 να σας οργανώσει εντελώς δωρεάν μια ζωντανή ενημέρωση.

Γεωργία Παρασκευοπούλου
Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών
AMC Hellas ΑΕΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!