tromaktiko: AnonymousOps: Διέρρευσαν έγγραφα που αποδεικνύουν μεγάλη απάτη της τράπεζας της Αμερικής

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

AnonymousOps: Διέρρευσαν έγγραφα που αποδεικνύουν μεγάλη απάτη της τράπεζας της Αμερικής



Η ομάδα χάκερ-ακτιβιστών Anonymous έγινε γνωστή στον κόσμο όταν εξαπέλυσε τεράστιας έκτασης ηλεκτρονική επίθεση σε εταιρείες κολοσσούς όπως η Visa και Paypal προς συμπαράσταση της γνωστής ιστοσελίδας Wikileaks.
Το τελευταίο τους κατόρθωμα ήταν ο εξευτελισμός της φίρμας HBGary, όπου σε μια μεγαλοπρεπή επίθεση κατάφεραν να κλέψουν τα προσωπικά mail υπαλλήλων της εταιρείας και να γονατίσουν την εταιρία με μια τεράστια DDoS επίθεση...
Το είπαμε ότι δεν θα αργήσουμε να ξαναδούμε κάτι νέο από την ομάδα και δεν κάναμε λάθος.. Κάποτε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας 'Wikileaks', Julian Asange, είχε πει πως έχει έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η τράπεζα της Αμερικής έχει διαπράξει απάτη με θύματα του Αμερικάνους δανειολήπτες. Μέχρι σήμερα, λόγω των γεγονότων δεν είχε βγει κάτι στην δημοσιότητα και πολλοί πίστεψαν πως τα λόγια του Asange ήταν απλά μια μπλόφα και ότι η τράπεζα της Αμερικής ήταν καθαρή..
Σήμερα η ομάδα των χάκερ - ακτιβιστών δημοσιοποίησε e-mail από πρώην υπάλληλο της τράπεζας της Αμερικής ο οποίος εξηγεί πώς, πότε και με ποιόν τρόπο η τράπεζα διέπραξε την απάτη. Εννοείτε πως θα τρίζουν τα δόντια στους διευθυντές της τράπεζας και ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια για να κατεβάσουν την ιστοσελίδα που έχει τα email του πρώην υπαλλήλου τους.. Τα e-mail μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας στην διεύθυνση http://bankofamericasuck.com/. Εννοείτε πως λόγο της προσπάθειας να ρίξουν την ιστοσελίδα θα πάρετε αρκετά error όπως "Service Unavailable" αλλά με την 2η ή 3η προσπάθεια θα φορτώσει κανονικά...
Όπως λένε αυτή είναι μόνο η πρώτη παρτίδα από email και θα ακολουθήσουν έγγραφα από την τράπεζα αλλά και e-mail άλλων υπαλλήλων..



http://gadgetnewsgr.blogspot.com/2011/03/anonymousops.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!