tromaktiko: Σχετικά με: Big Brother στους παραδρόμους της Π.Α.Θ.Ε

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: Big Brother στους παραδρόμους της Π.Α.Θ.Ε



Σχετικά με την απάντηση (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/big-brother_7419.html#more) στην εν θέματι ανάρτηση οφείλω να γνωρίσω ορισμένα πράγματα:
1. Δεν τίθεται θέμα αγένειας και τσαμπουκά προς τους υπαλλήλους που έκαναν τη συγκεκριμένη καταγραφή. Αν σχηματίσθηκε τέτοια εντύπωση, ίσως οφείλεται στο ότι γνώριζαν, μάλλον και οι ίδιοι, ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό που κάνουν και φοβόντουσαν.
2. Η απάντηση των συγκεκριμένων υπαλλήλων στην ερώτηση γιατί καταγράφουν πινακίδες κυκλοφορίας ( και ενώ ακούστηκε καθαρά υπαγόρευση του ενός στον άλλον ολόκληρου του αριθμού κυκλοφορίας ενός διερχόμενου οχήματος) ήταν ότι γίνεται με σκοπό την καταγραφή του όγκου των οχημάτων στους παραδρόμους για την κατασκευή ανάλογου κόμβου και για περισσότερες πληροφορίες έπρεπε να πάρουμε τηλ. στην εταιρία. Στην προαναφερόμενη ανάρτηση γράφτηκε η ΜΙΣΗ αλήθεια όμως. Γιατί η απάντηση ήταν διαφορετική στον δρόμο? Ποιός τους είχε καθοδηγήσει? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ?
3. Η ερώτηση ήταν γιατί δύο άτομα με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο, μέσα στα δέντρα, χώρις διακριτικά κάποιας εταιρίας, ούτε καν το φωσφορούχο γιλέκο ασφαλείας που συνήθως φοράνε, καταγράφουν πινακίδες κυκλοφορίας? ΤΥΧΑΙΟ?
4. Στις χώρες του εξωτερικού η μέτρηση του αριθμού των διερχομένων από ένα σημείο οχημάτων νομίζω γίνεται με μετρητές εδάφους.Και επειδή αναφέρθηκε η λέξη εξωτερικό αναρωτιέμαι τι εντύπωση θα σχημάτιζε κάποιος επισκέπτης από άλλη χώρα όταν περνώντας από διάφορα σημεία, διάφορα άτομα κοίτουσαν το αυτοκίνητό του και σημείωναν διάφορα. Ας μην αναφέρω τι άλλο γίνεται στο εξωτερικό σχετικά με μεγάλα έργα γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
5. Αν δεν έχει βάση η καταγραφή έτσι όπως έγινε, γιατί έγινε?
6. Η καταγραφή γινότανε στην είσοδο του κόμβου Αιγάνης και στην έξοδο του κόμβου Πυργετού.Παράκαμψη για την αποφυγή των διοδίων Πυργετού.
Θέλω να ενημερώσω τους δύο υπάλληλους, οι οποιοί για εμένα αρχικά ήταν δύο άγνωστοι με ένα χαρτί και ένα στυλό που κατέγραφαν πινακίδες κυκλοφορίας χώρις κανένα διακριτικό καμίας εταιρίας (δηλαδή δύο νταήδες) και έπονταν δύο άλλων αγνώστων (νταήδων δηλαδή) με τα ίδια χαρακτηριστικά που και αυτοί κατέγραφαν πινακίδες κυκλοφορίας στην είσοδο του κόμβου Αιγάνης , ότι σέβομαι απόλυτα την εργασία τους στο δρόμο, τη δύσκολη θέση τους μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση και ότι ποτέ δεν θα ήμουν αγενής απέναντι σε αυτούς ή τους συναδέλφους τους.
Τέλος, έχει αξία να αναφέρω ότι δεν ανήκω σε καμία οργάνωση τύπου δεν πληρώνω. Ανήκω στην "οργάνωση" πάω από τον παράδρομο όταν δεν έχω να πληρώσω.
Τα συμπεράσματα περί τραμπουκισμού και νταήδων δικά σας. Λύπαμαι.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!