tromaktiko: Σχετικά με τα διόδια της Αττικης οδού

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σχετικά με τα διόδια της Αττικης οδού



Άμεση μείωση του κόστους των εισιτηρίων θα βελτίωνε σταδιακά το σκηνικό.
Φίλε μου αυτο που λες υπονομεύει τους πάντες,ελπίζω να μην είσαι δημόσιος υπάλληλος διότι τότε μάλλον δεν σκέφτεσαι σωστά.

Και οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να δουλέψουν μια χαρά και να κάνουν τα πάντα (δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος).
Ποτέ δεν φταίει ο εργάτης ,αλλα ο εργοδότης.
Αρα η λογική σου εαν πάει στο δημόσιο θα καταστραφεί ο δρόμος κτλ ,είναι λανθασμένοι απο πολλες πλευρές.
Μαλιστα σε κάνει υπεύθυνο στο τρόπο που ψηφίζεις μιας και η κάθε κυβέρνηση βγαίνει απο εμάς,τι σημαίνει αυτο εσύ ψήφισες τους εργοδότες (κυβέρνηση) αρα εφόσον δεν τους έχεις εμπιστοσύνη τότε την επομένη μην ψηφίσεις τίποτα .
Οι δρόμοι είναι βασικά αγαθά σε μία κοινωνία και πρέπει να είναι προσβάσιμοι για όλους τους πολίτες. Εφόσον λοιπόν φοβόμαστε οτι το δημόσιο θα τα καταστρέψει όλα ,,,,,εεεεεεε,,,, τότε ας πουλήσουμε όλη την Ελλάδα σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία να τελειώνουμε.
Να μην έχουμε άχρηστους πάνω απο τα κεφάλια μας κτλ.
Δεν είναι όμως αυτη η λογική ,ο κόσμος δεν έχει λεφτά, το 50% αυτη τη στιγμή αδυνατεί να πληρώνει τα βασικά και όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερα.
Ουτε εγω συμφωνω με τη κατάργηση των διοδίων, αλλά συμφωνώ στην άμεση μείωση των εισιτηρίων στο κόστος τους .Τουλάχιστον μέχρι να δούμε τι θα γίνει στην Ελλαδίτσα μας.
Βλέπω όμως οτι τα μυαλά μας συνεχίζουν να βολεύουν τους κυβερνώντες κάθε φορά αρα λυπάμαι που το λέω, αλλά ΚΑΛΑ μας κάνουν, τα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ όλα, αφού τα ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!