tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Η μεγάλη απάτη του Κοτσόβολου στην απόσυρση των κινητών"

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Η μεγάλη απάτη του Κοτσόβολου στην απόσυρση των κινητών"



Με αφορμή διαμαρτυρία αναγνώστη σας http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7391.html για τη νέα μας υπηρεσία επιστροφής κινητών τηλεφώνων με άμεσο οικονομικό όφελος θα θέλαμε να δώσουμε μια διευκρίνιση.
Ανάμεσα στις ενδεικτικές τιμές που δίνονται στη διαφημιστική μας επικοινωνία αναφέρεται και το μοντέλο iPhone 3GS 32GB. Το όφελος των 186 ευρώ που αναφέρεται στην επικοινωνία μας, ισχύει από 1-5/3 και αφορά μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και εφόσον είναι λειτουργικό και βρίσκεται σε καλή εξωτερική κατάσταση. Αν πρόκειται για παλαιότερης γενιάς iPhone (Βάσει του μοναδικού αριθμού IMEI της συσκευής) ή με μικρότερη εσωτερική μνήμη (για παράδειγμα 8GB και 16GB) το όφελος, το οποίο υπολογίζεται από ειδικό αυτοματοποιημένο σύστημα, θα είναι και λογικά μικρότερο. Σας στέλνουμε και έναν κατάλογο ενδεικτικών τιμών για iPhone οι οποίες, όπως και για τα υπόλοιπα τηλέφωνα- θα πρέπει να σημειώσουμε πως μεταβάλλονται καθημερινά.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταναλωτές, πριν αποσύρουν το κινητό τους τηλέφωνο, απευθύνονται στο εξειδικευμένο μας προσωπικό για να ενημερώνονται για την αξία του και να αποφασίσουν αν θέλουν να το παραδώσουν. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον υποχρέωση ή δέσμευση των καταναλωτών από τα καταστήματα μας

Εκτός από τους συνεργάτες μας στα καταστήματα οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν πλήρως για το νέο πρόγραμμα και στο http://www.kotsovolos.gr  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας στην ενημέρωση των καταναλωτών.

Με εκτίμηση,
Βασιλάκος Γιάννης
Commercial Manager Telecoms
Dixons South East Europe
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!