tromaktiko: Παπαλουκάς: «Να προβληματιστούμε»

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Παπαλουκάς: «Να προβληματιστούμε»



Aπογοητευμένος με την αναβολή τελικού του Κυπέλλου, απόρροια των φαινομένων βίας, παρουσιάστηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς σε εκδήλωση της Wind.


Mε έντονα τα σημάδια της απογοήτευσης στο πρόσωπό του για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου παρουσιάστηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς σε εκδήλωση της Wind. Ο αρχηγός του Θρύλου κατέστησε σαφές ότι η διοργανώτρια αρχή και όλοι όσοι ασχολούνται με τα δρώμενα του ελληνικού μπάσκετ, οφείλουν να προβληματιστούν για το γεγονός ότι δεν μπορούν να διοργανώσουν σωστά έναν τελικό Κυπέλλου.

«Αν θέλουν, όλα γίνονται, όπως είχε γίνει και στον τελικό του βόλεϊ. Πάντως θα έπρεπε να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Δεν μπορείς να διοργανώσεις κάτι σωστά, όταν έχεις αργήσει τόσες ημέρες», τόνισε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε: «Δυστυχώς θεωρούμε πραγματικότητα τα δικά μας δεδομένα. Στο φάιναλ φορ στο Βερολίνο οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και δεν έγινε τίποτα. Δυστυχώς υπάρχει ανοχή. Στην Ισπανία γίνεται Final 8, αλλά αν γινόταν κάτι αντίστοιχο για παράδειγμα στη Λάρισα, δεν θα υπήρχε μετά η… Λάρισα με τόσους πολλούς οπαδούς διαφορετικών ομάδων».

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!