tromaktiko: Κοροϊδία η ενέργεια του Κωτσόβολου για την αγορά κινητών

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κοροϊδία η ενέργεια του Κωτσόβολου για την αγορά κινητών



Αυτόν τον καιρό όλες οι εταιρίες που διατηρούν καταστήματα ψάχνουν πανικόβλητες να βρουν τρόπους να φέρουν ανθρώπους στα καταστήματα.
Αυτό στην πώληση είναι το παν. Φέρε τον άνθρωπο στο μαγαζί (αυτό είναι το πιο δύσκολο) και μετά εκείνος πιθανότατα θα αγοράσει κάτι.
Δεν τον φέρνουμε όμως κοροϊδεύοντας κύριοι! Ο Κωτσόβολος διαφημίζει παντού την απόσυρση κινητών http://www.kotsovolos.gr/site/stcontent.jsp?cmsid=TDKMGOJQONQGRS Στο site του έχει και κατάλογο κινητών με τις αντίστοιχες τιμές.
Επίσης έχει ένα κείμενο με ερωτήσεις και απαντήσεις.
http://www.kotsovolos.gr/site/datafiles/promos/promo17/final4.jpg
Παρόλα αυτά όταν τσίμπησα και πήγα στο κατάστημα δεν ίσχυε τίποτα απολύτως. Έτυχε να έχω στη διάθεση μου ένα SAMSUNG OMNIA σχεδόν αμεταχείριστο στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα φορτιστές καλώδια κλπ.
Το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο 6 μήνες.
Σύμφωνα με το site τους το αγοράζουν 141 ευρώ μετρητά (είναι το τρίτο τηλέφωνο στη λίστα) και ο στόχος είναι να το δώσουν σε άλλους (είναι η 6η ερώτηση στο fAQ) Στο κατάστημα μου είπαν ότι το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση και είναι κρίμα να τους το δώσω (!!) καθώς η εταιρία Κωτσόβολος μου δίνει 36 ευρώ στο χέρι και μια δώρο επιταγή 39 για το κατάστημα και δεν θελαν να πάρουν ούτε φορτιστή ούτε καλώδια μεταφοράς κλπ γιατί λέει ούτως η άλλως το τηλέφωνο παει για ανακύκλωση και όχι για πώληση.
Φυσικά και δεν το έδωσα. Απλά έχασα το χρόνο μου εξαιτίας μια ΑΠΟΛΥΤΑ ψεύτικης προσφοράς. Καλές δουλειές.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!