tromaktiko: Ερωτηματικό η συμμετοχή των ψηλών

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ερωτηματικό η συμμετοχή των ψηλών



Απέναντι σε... πολυπληθέστερη φροντ λάιν είναι ένα θέμα το πώς θα κατανεμηθεί ο χρόνος συμμετοχής των ψηλών μας κόντρα στους Καταλανούς.
Εκτός από το rotation το οποίο κάνει με μεγαλύτερη άνεση στην ομάδα του ο Τσάβι Πασκουάλ (12ος παίκτης της Μπάρτσα θεωρείται ο Γιάκα Λάκοβιτς, βασικός γκαρντ της Εθνικής Σλοβενίας με περισσότερα από 10 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα), ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει να προβληματίζεται και για το πώς θα κατανείμει το χρόνο συμμετοχής των ψηλών του στα παιχνίδια με τους Καταλανούς.
Κοιτώντας έναν προς έναν τους σέντερ των «μπλαουγκράνα», παρατηρούμε ότι ενδεχομένως να προκύψουν κάποια μις-ματς στα παιχνίδια. Φώτσης, Τσαρτσαρής είναι γρήγοροι και μπορούν να τα βάλουν με τους γοργοπόδαρους Μόρις, Βάσκεθ. Τα χρόνια έχουν περάσει για τον Μάικ Μπατίστ που πλέον δεν έχει την έκρηξη που διέθετε, αλλά ο Αμερικανός κουβαλά μεγάλο μπασκετικό ΙQ και είναι σε θέση να κάνει τη ζωή δύσκολη σε Εντόνγκ-Πέροβιτς, που πλεονεκτούν στο ύψος, αλλά δεν έχουν την παιδεία του «Μιχάλη».

Ο «άγνωστος Χ» είναι ο Βουγιούκας που έχει μπόι, παίζει καλή άμυνα στον αέρα, αλλά μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί ξεψάρωτος». Οι επιθετικές του κινήσεις είναι καλές, αλλά έχει αργά πόδια, οπότε θα δούμε κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα. 


http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!