tromaktiko: Απάννηση σε Σχόλιο σε: "Για την Υπουργό Παιδείας...Διαμαντοπούλου"

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Απάννηση σε Σχόλιο σε: "Για την Υπουργό Παιδείας...Διαμαντοπούλου"



Σε πληροφορώ Αναγνώστη ότι δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με τους αναπληρωτές. Γιατί μάλλον ή αναπληρωτής είσαι ή ανοίγεις στο... κύκλο εκείνων που με το στενό μυαλό τους δε βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από αυτό που τους δίνει το κόμμα.

Επαναλαμβάνω δεν έχω τίποτα με τους αναπληρωτές. Ίσα ίσα που θα ήταν καλύτερα για όλους (σχολεία, μαθητές, αναπληρωτές) να τους προσλαμβάνει νωρίς νωρίς.

Μάλλον έβλαψα κάποια προσωπικά σου συμφέροντα με αυτά που έγραψα και αμέσως έσπευσες να απαντήσεις χωρίς να διαβάσεις προσεκτικά τα λεγόμενα μου. Για κάνε μία βόλτα από το site του υπουργείου για να δεις ότι αναπληρωτές προσλαμβάνονται κάθε τρεις και λίγο από το Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα. Δηλαδή τόσες αναρρωτικές άδεις και εγκυμοσύνες πέσανε μαζεμένες στο Υπουργείο από το Σεπτέμβριο μέχρι τώρα. Και μάλιστα σήμερα πρέπει να σημειώσαμε ρεκόρ γιατί αυτοί που προσλήφθηκαν ήταν 162!!!!
Και το παράξενο είναι ότι σχεδόν οι περισσότεροι είναι Ιταλικής. Δηλαδή όσοι δίδασκαν Ιταλικά αρρώστησαν ξαφνικά μήνα Μάρτιο ή έχουν εγκυμοσύνη (οι γυναίκες) σύμφωνα με τα λεγόμενά σου...!!!!

Όσο για κείνο που γράφεις να αφήσω να μιλήσουν οι μέσα από την εκπαίδευση, σε πληροφορώ ότι είμαι μέσα στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 11 χρόνια και μάλιστα διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ. Τα προβλήματα τα ξέρω καλύτερα από σένα.

Οσο για τις συγχωνεύσεις - καταργήσεις σε καμία περίπτωση δε συμφωνώ, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να κάνουμε τα στραβά μάτια στην Υπουργό σε αυτά που διατυμπάνιζε ή να μην θίξουμε άλλα κακώς κείμενα σχετικά με την εκπαίδευση.

Μάθε να βάζεις το προσωπικό σου συμφέρον κάτω από του συνόλου ή της Παιδείας καλύτερα. Και καλό θα ήταν την επόμενη φορά να μας αναφέρεις την σχέση σου με την Παιδεία (ή την Υπουργό που υπερασπίζεσαι σθεναρά) για να καταλάβουμε καλύτερα την λογική σου...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!