tromaktiko: «Θα το κάνω όπως ο... Ρούνεϊ!»

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Θα το κάνω όπως ο... Ρούνεϊ!»



Παρόμοια αντίδραση με αυτή του... Γουέιν Ρούνεϊ θέλει να έχει ο επιθετικός της Τότεναμ, Ζερμέν Ντεφόε, ο οποίος τόνισε ότι παράδειγμα γι' αυτόν στο σκοράρισμα αποτελεί ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ διανύει περίοδο αγωνιστικής... ανομβρίας και θέλει επειγόντως να ξαναβρει τον παλιό καλό του εαυτό, όπως ακριβώς και ο Γουέιν Ρούνεϊ:

«Ο Τόρες έχει σημειώσει εννέα γκολ φέτος, αλλά για τα δικά του στάνταρ είναι λίγα. Τώρα ο κόσμος αρχίζει να τον αμφισβητεί, όπως έκαναν με τον Γουέιν, επειδή δεν έχει σκοράρει ακόμα με τη φανέλα της Τσέλσι» δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός στη «Sunday Mirror», για να προσθέσει:

«Ωστόσο ο Γουέιν έχει αρχίσει και να πιάνει φωτιά τον τελευταίο καιρό, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τι μπορεί να κάνει κάποιος αν πιστεύει στον εαυτό του.
Ο Γουέιν σκόραρε 25 φορές πέρσι και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το νταμπλ. Όταν κάνεις μια τέτοια χρονιά, ο κόσμος περιμένει να αποδίδεις σε αυτό το επίπεδο συνέχεια, αλλά αυτό είναι ουσιαστικά ανέφικτο.
Αυτό που απέδειξε ο Γουέιν είναι ότι καμιά φορά χρειάζεται απλά ένας αγώνας. Σκοράρεις μια φορά και το επαναλαμβάνεις».



www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!