tromaktiko: Η Πρεσβεία μας ζητάει από τους Έλληνες να μείνουν μακριά

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η Πρεσβεία μας ζητάει από τους Έλληνες να μείνουν μακριά



Η Πρεσβεία μας ζητάει από τους Έλληνες να μείνουν μακριάΜε ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της η ελληνική Πρεσβεία στο Τόκυο ζητάει από τους Έλληνες που ζουν μόνιμα στην Ιαπωνία ή βρίσκονται εκεί σε επίσκεψη να επικοινωνήσουν μαζί της με e-mail, γνωστοποιώντας τα...
στοιχεία τους και τον τόπο διαμονής τους, ενώ «συνιστά στους Έλληνες πολίτες να αποφύγουν την έλευση και διαμονή τους στη χώρα μέχρις ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση».
Η ανακοίνωση της πρεσβείας της Ελλάδας στο Τόκιο:
«Σεισμός στην Ιαπωνία
Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε την Ιαπωνία έχει προκαλέσει απροσδιόριστο ακόμη αριθμό θυμάτων καθώς και εκτεταμένες υλικές ζημίες, μεταξύ άλλων σε πυρηνικά εργοστάσια της χώρας.

Λόγω της κατάστασης, η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ιαπωνία συνιστά στους Έλληνες πολίτες να αποφύγουν την έλευση και διαμονή τους στη χώρα μέχρις ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τους διαβιούντες στην Ιαπωνία Έλληνες πολίτες, η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Τόκυο συλλέγει στοιχεία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων.

Δεδομένων των ζημιών που έχουν υποστεί τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα στην Ιαπωνία και του φόρτου που αντιμετωπίζουν, παρακαλούνται όσοι έχουν στοιχεία σχετικά με οικείους τους που βρίσκονται στην Ιαπωνία να επικοινωνούν με την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών στα τηλέφωνα:
+30210 368 1730, +30210 368 1259».

Το e-mail στο οποίο πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους όσοι βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Ιαπωνία είναι το εξής: gremb.tok@mfa.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!