tromaktiko: Σχετικά με τα αδέσποτα

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Σχετικά με τα αδέσποτα



Επικίνδυνα δεν είναι τα αδέσποτα! Επικίνδυνη είσαι εσύ και όσοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι εσύ..
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7414.html
Σίγουρα υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τα αδέσποτα, αλλά αυτό που προτείνεις (ευθανασία) είναι το ίδιο απαράδεκτο με τις φόλες. Όσον αφορά τα περιττώματα των ζώων, έχεις αναρωτηθεί πόσα σκουπίδια πετάμε ασυνείδητα καθημερινά στον δρόμο, τα οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνα και επιβλαβή?

υ.γ.: Και για να σε προλάβω, εγώ ήδη έχω υιοθετήσει αδέσποτο.

Αναγνώστρια

------------------------

ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑ...ΟΥΤΕ ΓΑΤΙΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ..ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΧΗ.ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΟΡΜΙΞΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΥΣΤΕΨΕΙ 'Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΗΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΟΡΜΗΞΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΓΙΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΑΥΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ..ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΧΟΛΟΓΙΑ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΟΡΜΙΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΦΟΛΑ.ΑΣ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ..Η ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Αναγνώστης

-----------------

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7414.html
ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΛΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΜ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ??? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ Ε! ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ'ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΕΙ. ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΜΑÎ! �ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

ΚΥΡΙΑ ΜΟΙΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΣΚΩΤΩΝΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ?? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΜΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ . ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΝΟΗΜΟΝΤΑ ΟΝΤΑ.

Αναγνώστης


-------------------------


Αγαπητή μου κυρία σε απάντηση της απάντησης σας στο θέμα με τις φώλες στα αδέσποτα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7414.html θα ήθελα να σας πω τα εξής:
Αρχικά τα αδέσποτα σκυλιά βρίσκονται εκεί επειδή κάποιοι άνθρωποι πήραν τα σκυλάκια κουτάβια και μετά μόλις μεγάλωσαν προτίμησαν την εύκολη λύση να πετάξουν αυτά τα σκυλιά στο δρόμο. Συμφωνώ 100% πως θα πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες να μαζεύουμε τα περιττώματα των σκυλιών μας αλλά αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται ένα παιδί να μολυνθεί από τα περιττώματα ενός σκυλιού αν η μανούλα του φροντίσει για την καθαριότητα του παιδιού της. Και αυτό το λέω γιατί κανένας δεν έπαθε κάτι επειδή πάτησε με τα παπούτσια του απομεινάρια περιττωμάτων. Αν τώρα πάει κανείς, τα πιάσει ή  μπουσουλάει στους δρόμους και μετά βάλει και τα χέρια στο στόμα (για να μπορέσει να υπάρξει μόλυνση) τότε δεν φταίνε τα περιττώματα αλλά η βρωμιά που υπάρχει στο δρόμο και ο ανεύθυνος γονέας που δεν έμαθε στο παιδί του βασικές αρχές καθαριότητας. Τέλος πρέπει να καταλάβουμε πως δεν έχει δικαίωμα κανένα ανθρωπόμορφο τέρας να πάρει τη ζωή οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού επειδή έτσι γουστάρει. Ούτε είναι δυνατόν να πρέπει να πρέπει εγώ που βγάζω το ζώο μου βόλτα με λουράκι και που καθαρίζω και τα περιττώματα του, να κινδυνεύω να χάσω το ζωντανό μου επειδή κάποιος "τέρας" έκρυψε μέσα στα φυτά μια φόλα.
Καλό θα είναι λοιπόν πριν τα βάλουμε με τα ζώα να τα βάλουμε με τον εαυτό μας και την ανευθυνότητα μας, μιας  και πάντα πίσω από μια μη κανονική συμπεριφορά ενός ζώου βρίσκεται ένας άνθρωπος.

Αναγνώστρια

----------------

Θέλω να απαντήσω στην αναγνώστρια που λέει τους για τα κοπρόσκυλα.Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι αυτά τα σκυλιά για να γίνουν αδέσποτα κάποιος κάφρος με δύο πόδια προνόησε επομένως άφησε τα αθώα τα σκυλιά στην ησυχία τους. Επίσης για να δαγκώσουν αυτά τα σκυλιά κάποιος σαν και σένα ίσως να τα κλώτσησε να τα χτύπησε κ.ο.κ. Και κάτι ακόμα η πρόταση σου που αφορά την ευθανασία τους, νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραία ιδέα και για κάτι ανθρώπους σαν και σένα που δεν έχεις μάθει να αγαπάς τίποτα πέρα από τον ευατούλη σου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!

Αναγνώστης

---------------------

Απαντω στην κυρια που εστειλε αυτο το απαραδεκτο ποστ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7414.html#more


Κοπελια εχεις σοβαρα ψυχολογικα προβληματα!Ευχεσαι σε εναν ανθρωπο να αρρωστησει?!?!Του δινεις την ευχη σου να τραβιεται στα νοσοκομεια?!?Γιατι τοσο μισος προς τα ζωα?Αφου κι εσυ αναγνωριζεις οτι το φταιξιμο ειναι αποκλειστικα ανθρωπινο,πως τολμας και ξεστομιζεις τετοιες κουβεντες?Λυπαμαι πολυ που καταφερες και απεκτησες απογονους.Ανθρωποι με την δικη σου μαυρη ψυχη επρεπε να ειναι στειροι για το καλο της ανθρωποτητας.Λυπαμαι πολυ που θα σου δωθει η ευκαιρια να αναθρεψεις παιδια και να τους μεταδωσεις εστω και λιγη απο την σαπιλα που κρυβεις μεσα σου.Πραγματικα λυπαμαι.Βρες βοηθεια πριν να ειναι πολυ αργα,σου χρειαζεται αμεσα...

Αναγνώστης

---------------------

Μόλις διάβασα το post που έστειλε μια αναγνωστρια κι ανατριχιασα απο το μίσπς της για τα ζωα. Το αν τα παιδιά σου κολλήσανε κάτι απο το πεζοδρόμιο δεν φταίνε τα ζωα που έχουν την ατυχία να συνηπάρχουν με μας. Θέλεις να πεις πως αν δεν υπήρχανε αδέσποτα οι δρόμοι θα ήταν καθαροί; Εσύ είσαι υπεύθυνη για την καθαριότητα και την υγιεινή των παιδιών σου. Από την άλλη αν κάποιο αδέσποτο τύχει να δαγκώσει κάποιον υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να τ! ο έκανε αυτό. Λυπάμαι για όποιον έπαθε κάτι τέτοιο χωρίς να το προκαλέσει ο ίδιος, αλλά στην καθημερινότητά μας πολλά ατυχή συμβάντα μπορούν να συμβούν. Τέλος στο μίσος που βγάζεις τόσο εύκολα προς πλάσματα απροστάτευτα και βασανισμένα ίσως πρέπει να βιώσεις εσύ η ίδια την εμπειρία του θανάτου από φόλα μπας και βάλεις λίγη ανθρωπιά στην ψυχή σου. Με τέτοια δίποδα ζώα μετά μας φταίνε τα τετράποδα... Τα παιδιά σου λυπάμαι μόνο, που μεγαλώνουν με τέτοιες αρχές...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!