tromaktiko: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ιστορίες καθημερινής τρέλας



Είχα σκοπό να να γράψω μια καταγγελία για το Ι.Κ.Α Ζωγράφου, που φυσικά λειτουργεί στα πρότυπα που λειτουργούν και όλα τα παραρτήματα του Ι.Κ.Α...
για αδιαφορία μυθικών διαστάσεων, κατάχρηση δημόσιας θέσης και αντίστοιχης εξουσίας, που παρέχει η τελευταία και για οποιαδήποτε άλλη κατάσταση παθογένειας μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ! Όσο περνάει η ώρα και σκέφτομαι τα σημερινά γεγονότα που σύντριψαν το νευρικό μου σύστημα, συνειδητοπο! ιώ πως είναι άσκοπο να γράψω μια στείρα καταγγελία, να γκρινιάζω και εγώ για την κακιά μας μοίρα, τα πανάσχημα και γλοιωδικά δημόσια κοράκια και όλα αυτά. Όχι ότι δεν ισχύουν, αλλά από την στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε πάρει χαμπάρι την κατάσταση που επικρατεί, η αναπαραγωγή όλων αυτών δεν είναι τίποτα άλλο από απλή γκρίνια που απέχει από την πραγματική πρόθεση ατόμων ή συλλογικοτήτων να στείλουν αυτή την κατάσταση και όσους την συντηρούν στον αγύριστο. Επίσης κατανοώ πως ο καθένας μας έχει περάσει τουλάχιστον μια Οδύσσεια με το τερας του ΙΚΑ η του Ελληνικού κράτους ‚ γενικά.
Θα αναφέρω όμως σε το ζουμί της δικής μου ιστορίας με συνοπτικό τρόπο
Πέμπτη 18/3 για την απόπειρα πραγματοποίησης εξετάσεων που γράφτηκαν από συμβεβλημένο ιατρό του ΙΚΑ : 2 τηλέφωνα στο 184 για να μου πουν τελικά να πάρω να ρωτήσω το ΙΚΑ που ανήκω ( Ζωγράφου) - Τηλέφωνο στο ΙΚΑ Ζωγ. Στην ερώτηση μου πως και πού γίνονται αυτές οι εξετάσεις η απάντηση ήταν " Έχω δουλεία τώρα, έλα από εδώ!!!! " Σημείωση πως ήμουν ευγενικότατος σε όλες τις περιπτώσεις. Επαναλαμβάνω την κλίση και απλά ρωτάω να μου πει το όνομα της ( υπάλληλος που κατέχει δημόσια θέση και την πληρώνουμε εμείς ) μου απάντησε "Σιγά μην σου πω!! Να έρ! θεις και να με κρεμάσεις ??? " ((( Τουλάχιστον έχουν συνειδητοποιήσει τι του περιμένει στο εγγύς μέλλον))) - Επίσκεψη μου στα κεντρικά του ΙΚΑ Ζωγ. Απάντηση Προϊσταμένου ( αφού φυσικά στις πληροφορίες δουλεύει ο Casper το φάντασμα ) στην ερώτηση μου, που θα σφραγιστούν και θα γίνουν οι εξετάσεις μου, απάντησε ‘’ Πήγαινε στο κέντρο στα Πατήσια και ρώτα εκεί! ‘’ Μετά ανέβηκα εναν τυχαίο όροφο, ρώτησα μια κοπέλα και μου είπε να πάω 2 στενά πιο κάτω που είναι τα ιατρεία Ζωγράφου . Εκεί το ΧΆΟΣ!!! Μου σφραγίζουν τις εξετάσεις και με στέλνουν να τις κ! άνω στα Πατήσια !!!! Παίρνω τηλ. στο ΙΚΑ Πατησίων και μου λένε να πάρω τηλ σε 3 μήνες για να κλείσω ραντεβού ! Έπειτα με παραπέμπουν να κάνω τις εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική . Πάω σε ιδιωτική και μου λένε πως λείπουν 2 σφραγίδες και η γραπτή αναφορά πως η εξετάσεις δεν μπορούν να γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επιστρέφω στο ΙΚΑ - Μου λένε πως δεν μπορούν να το Σφραγίσουν και με το πιο αλαζονικό ύφος η υπάλληλος που το πρωί από το τηλέφωνο( το έλεγξα παίρνοντας τηλ από το κινητό μου και ήταν το σταθερό που είχε στο γραφείο της ) μου είπε να πάρω σβάρνα τα δημόσια νοσοκομεία και όπ! οιο μπορεί να μου της κάνει να κάνω τις εξετάσεις εκεί !!!!!!! Το κόστος, εάν υπάρξει, να το πάρω μετέπειτα από το ΙΚΑ Ζωγράφου !! Αφού έξαλλος πλέον θέλησα να δω τον διευθυντή συνειδητοποίησα πως ο διευθυντής Πέμπτη 11:00 εργάσιμη μέρα έλλειπε ! Μάλλον θα είχε και αυτός δουλειά…. !
Εμείς που δεν δεχτήκαμε να γλύψουμε κατουρημένες ποδιές, για να βολέψουμε τον κώλο μας και να τρώμε από τα λεφτά του λαού για να τον τυρρανάμε, ΔΕΝ έχουμε δουλεία! Πρέπει για να κάνουμε το αυτονόητο, να υποστούμε τον κρετινισμό του κάθε καλοβολεμένου βύσματος , του κάθε λαμόγιου και του κάθε μιζαδόρου κομπογιαννίτη !
Τελικά πήγα και έκανα της εξετάσεις στην ιδιωτική κλινική με δικό μου κόστος ! Και ας πληρώνω κάθε μήνα από τον μισθό μου 190€, για να έχω ασφάλιση και άλλα πόσα και εγώ δεν ξέρω σε άλλουςφόρους. Και ας δουλεύω 10 ώρες την ημέρα για να γυρίσει να μου πει η υπάλληλος ( Παρεμπιπτόντως την λένε Σοφία ) να χάσω μια μέρα δουλείας γιατί αυτή και οι όμοιοι της είναι άχρηστοι !
Θα μου πείτε ότι αυτή είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης . Όταν πολίτικοι και επιχειρηματίες χέρι χέρι με τους γιατρούς ρημάξανε τα λεφτά των ασφαλισμένων. Όταν η πλειοψηφία των ελλήνων θα ξαναψηφίσει τους ίδιους, έχοντας οι περισσότεροι ως στόχο να είναι οι επόμενοι άνευ αξίας χαραμοφάηδες, σε μια δημόσια θέση που θα τους δώσει κάποιος βλαχοδήμαρχος. Όταν όλοι μας πάμε παρακαλώντας για να πάρουμε ότι δικαιούμαστε αντί να μπαίνουμε με το κεφάλι ψηλά και να τους καρφώνουμε στον τοίχο. Που αντί να φτιάξουμε επιτροπές πωλητών σε κάθε γÎ! �ιτονιά, που θα παρεμβαίνουν και θα διεκδικούν συλλογικά να μην πλήττεται κανείς μας, από κάθε λογής λαμόγιο και αυθαιρεσία, κοιτάμε να βρούμε τον μπάρμπα στην Κορώνη ή να βάλουμε το χέρι στην τσέπη να λαδώσουμε

Προσωπικά όσοι μας έφτασαν εδώ ποτέ δεν είχανε την στήριξή μου ! Στο μέλλον όχι μόνο δεν πρόκειται να την κερδίσουν ποτέ αλλά κατάφεραν να γιγαντώσουν τόσο την οργή μου, που όταν αυτή ενωθεί με την οργή όσων βαρέθηκαν να τους κλέβουν μέρα με την μέρα την ίδια τους τη ζωή , θα περάσει από πάνω τους και θα τους ισοπεδώσει ολοκληρωτικά
Θα στείλει “Σοσιαλιστές” και Φιλελεύθερους - Επιχειρηματίες και κλεφτοεμποράκους - βολεμένους υπαλληλίσκους, πληρωμένους δημοσιογράφους και φοβισμένους- αγανακτισμένους πολίτες ,στα σκουπίδια της ιστορίας .

Δεν υπακούω ξανά στους ψεύτες - κλέφτες
Δεν Ξαναπληρώνω ούτε € όσο περνάει από το χέρι μου
Θα συμπορευτώ με κάθε έναν από μας που εξεγείρεται δίκαια !

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!