tromaktiko: Υπόθεση απόπειρας φόνου αλλοδαπού στη Λάρνακα εξετάζει η Αστυνομία

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Υπόθεση απόπειρας φόνου αλλοδαπού στη Λάρνακα εξετάζει η Αστυνομία



Υπόθεση απόπειρας φόνου 23χρονου από τη Βουλγαρία που διεπράχθη την Παρασκευή το βράδυ στη Λάρνακα, εξετάζει η Αστυνομία. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Υπαστυνόμος...
Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι « την Παρασκευή βράδυ γύρω στις δέκα λήφθηκε στην Αστυνομία πληροφορία ότι σε συγκεκριμένο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης μετέβησαν στο συγκεκριμένο μέρος όπου και εντόπισαν στο διαμέρισμα τον 23χρονο να φέρει τραύμα στο πίσω μέρος του σώματος του», είπε.
Πρόσθεσε ότι ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε «ότι φέρει διαμπερές τραύμα μήκους τεσσάρων εκατοστών στις κατώτερες πλευρές αριστερά οπίσθια του θώρακα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μέχρι και τις πρωινές ώρες βρισκόταν στο χειρουργείο. Τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».
Ο κ. Ανδρέου είπε ακόμα ότι «εντός του διαμερίσματος η Αστυνομία εντόπισε τον 23χρονο δίδυμο αδελφό του ο οποίος έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος ανέφερε ότι στο πίσω μέρος του κεφαλιού έφερε τραύματα από νήσσων και τέμνων όργανο, πιθανόν από μαχαίρι. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε σήμερα γύρω στις 02.45 το πρωί».
Ανακρινόμενος ο 23χρονος διατυπώνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι και θα διερευνηθούν. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προφυλάκισης για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας.
Πηγή: ΚΥΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!