Σχετικά με το σέρβις, παρόλο που φαινόταν ότι ο μόνος τζίρος εκείνο το βράδυ θα προερχόταν από εμάς, το προσωπικό φαινόταν να βαριέται Τη μία έψαχνες το σερβιτόρο, την άλλη ζήταγες κάτι και στο έφερναν μετά από 10 λεπτά. Όσο για το διαφημισμένο φαγητό και το παραδοσιακό κλίμα? Τίποτα το ιδιαίτερο και στις δύο περιπτώσεις, αν αναλογιστεί κανείς τον υπέρογκο λογαριασμό που πλήρωσε ο συνεργάτης στο τέλος της βραδιάς.
Συμπέρασμα: Αν θέλουν να επιβιώσουν απέναντι στις ταβέρνες του κεντρικού δρόμου της Αράχοβας (σε μία από τις οποίες το απολαύσαμε πολύ περισσότερο τη δεύτερη βραδιά της διαμονής) θα πρέπει να βελτιώσουν το σέρβις, τις τιμές, και το μενού τους.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4006.html