Αποφάσισε να ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία «πέφτοντας» για τα καλά στην κουζίνα.
Ο λόγος για την Ελένη Ψυχούλη, η οποία αντιμετώπισε με γενναιότητα το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε μετατρέποντάς το. σε επάγγελμα! «Τότε δεν υπήρχε η έννοια της νευρικής ανορεξίας στην Ελλάδα. Οι γιατροί ...έλεγαν «το παιδί είναι ανόρεχτο». Έτρωγα με ξύλο ή παραμύθια και έκανα και δεκαεπτά τόνους εμετό. Είχα απέχθεια για την τροφή. Κουβαλάω μια τεράστια πείνα από την παιδική μου ηλικία. Όλες μου τις ανεπάρκειες τις έχω μετατρέψει σε κάτι θετικό. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος. Αντί να τρέχεις σε ψυχιάτρους και σε γουρού, προσπάθησε αυτά που σε πληγώσανε να τα μετατρέψεις σε χαρά».