tromaktiko: Περί ΧΥΤΑ Κερατέας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Περί ΧΥΤΑ Κερατέας



Ωραία μυαλά αγαπητέ. Να σου εξηγήσω απλά να καταλάβεις λοιπόν. Στα Λιόσια είναι "κορόιδα" επειδή βλέπουν να συντελείται ένα έγκλημα δίπλα τους και δεν κάνουν τίποτα.
Οι "Κερατέοι" είναι "έξυπνοι" γιατί δεν θέλουν αυτό το έγκλημα δίπλα στα σπίτια τους. Με τη δική σου παράλογη λογική, επειδή έχει σκουπίδια στη Φυλή να έχει και στην Κερατέα. Κι επειδή έχει στην Κερατέα να έχει και στο Γραμματικό. Κι επειδή έχει στο Γραμματικό να τα πάμε και στην Κόρινθο και στον Πειραιά και οπουδήποτε. Οπότε γιατί να τα μαζεύουμε έτσι κι αλλιώς; ! Επίσης δίπλα στην περιοχή είναι και το εργοστάσιο της ΔΕΗ. Να φτιάξουν δηλαδή και ένα στα Λιόσια. Αφού κάποιος ανέχεται το ξύλο πρέπει να το ανέχονται κι οι υπόλοιποι, μα γιατί αντιδράνε. Επειδή έχουν τα κότσια στην Κερατέα και αντιστέκονται σχεδόν 4 μήνες, ενώ πιθανότατα η μεγαλύτερη αντίδραση σου θα ήταν να μουρμουρίσεις με το κεφάλι κατεβασμένο, δεν χρειάζεται να βγάζεις τόση χολή και κόμπλεξ. Αν ταλαιπωρήθηκε κάποιος 30-45 λεπτά ή καμιά ώρα, ας σκεφτεί πρώτα ότι αν γίνει ο ΧΥΤΑ, στην Κερατέα θα ταλαιπωρούνται μια ζωή. Είμαι σίγουρος ότι ! οι Κερατιώτες θα είχαν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν όλο αυτό τον καιρό από το να στήνονται στα μπλόκα, να τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ και να ζημιώνουν τις περιουσίες τους. Μάθε πρώτα τι πραγματικά γίνεται εκεί, όχι φυσικά από την τηλεόραση, και ποια συμφέροντα παίζονται και μετά αποφάσισε με ποιανού το μέρος θα είσαι. Προς το παρόν είσαι απλά τραγικός. Δες ποιές θα είναι οι επιπτώσεις εκτός από την καταστροφή ενός αρχαιολογικού χώρου. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι κάνας ιδιαίτερος. Μόνο ένα κούρο βρήκανε και μετά τίποτα. Ενημερωτικά, αν διαβάζεις ακόμα, οι ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ-ΧΥΤ και όπως αλλιώ! ς θέλουν να το πούνε, θα είναι παράνομοι σε 2 χρόνια σύμφωνα με την ΕΕ (Ευρωπαϊκή Ένωση για να το καταλάβεις). Δεν απορεί κανείς γιατί σκίζονται να φτιάξουν κάτι τέτοιο ενώ ξέρουν ότι δε θα μπορούν να το λειτουργήσουν;

Δε θεωρώ χαζούς τους κατοίκους των Λιοσίων, απλά απορώ γιατί δεν έχουν κάνει κάτι ακόμα. Βέβαια αν κάνουν και κλείσουν τη χωματερή (και με το δίκιο τους), ζητώντας σωστότερη διαχείριση απορριμάτων, εσύ πρώτος θα τους κατηγορήσεις ότι βρωμίζουν την Αθήνα και θα ζητήσεις να τους πετάξουμε κι άλλα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!