tromaktiko: Για πόσο ακόμα;

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Για πόσο ακόμα;



Για πόσο ακόμα θα παραμένουμε απαθείς ?Για ποσό ακόμη θα είμαστε θεατές ενός έργου που εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε τα έξοδα;
Πόσο ακόμη θα κάνουμε υπομονή μέχρι να είμαστε πλέον σωματικά ανίκανοι για οποιαδήποτε αντίδραση;

Υπομονή γιατί η χώρα δεν πάει καλά .Υπομονή γιατί η εταιρεία που δουλεύουμε δεν πάει καλά …Υπομονή γιατί δεν υπάρχουν λεφτά …Υπομονή γιατί εμείς τα φάγαμε …Υπομονή , υπομονή , υπομονή ….

Κατάφεραν να μας πείσουν ότι αυτή η ζωή μας αξίζει και φυσικά ότι εμείς την επιλέξαμε .

Κατάφεραν να μας κάνουν να χαιρόμαστε για την μείωση μισθών και την απαξίωση των συμπολιτών μας και να τις δεχτούμε χωρίς καμία αντίδραση .
Κατάφεραν να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών μας , πριν ακόμη τα φέρουμε στον κόσμο …
Κατάφεραν να μας πείσουν ότι είμαστε μια χώρα χαραμοφάηδων που χρειαζόμαστε άλλους να μας διοικούν γιατί μόνοι μπορούμε να στήνουμε μονό reality και μουσικά talent shows .
Και φυσικά όλα αυτά γνωρίζοντας καλά ότι με το διαίρει και βασίλευε μπορούν να πετύχουν ακόμη περισσότερα .

Για μια ακόμη φορά το θέατρο του παραλόγου συνεχίζετε .Τώρα όμως χάθηκαν όλες οι προφάσεις και απροκάλυπτα πλέον ξεσκίζουν ότι έχει απομείνει υγειές από την Ελλάδα !

Cosmote ώρα μηδέν !Τι και αν είναι κερδοφόρα εταιρεία …Τι και αν έχει χαμηλά λειτουργικά και μικρό αριθμό εργαζομένων …Τι και αν ξεπουλήθηκε για ένα κομμάτι ψωμί μαζί με τον ΟΤΕ σε Εταιρεία εκτός συνόρων …Τι και αν δεν υπάρχει λόγος για αυτό που γίνεται …Ανενόχλητοι οι Γερμανοί φίλοι μας συνεχίζουν να ξεσκίζουν και να καταστρέφουν ότι βρουν στο βωμό λίγων ακόμη εκατομμυρίων (άλλωστε είναι γνωστό ότι έχουν προϊστορία και μεγάλη εμπειρία ) !

270 οικογένειες θα μείνουν χωρίς δουλειά όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα στην εταιρεία που όπως μάθαμε δουλεύουν από την στιγμή που ξεκίνησε και ήταν τότε η τελευταία στον κλάδο της , αλλά γιατί μπορούν απλώς να αντικατασταθούν με φθηνότερους και σίγουρα περισσότερο τρομοκρατημένους υπαλλήλους !

270 οικογένειες σε μια νύχτα αποφασίστηκε να ενισχύσουν τα ποσοστά της ανεργίας στην χώρα μας χωρίς να υπάρχει κανένας οικονομικός λόγος και φυσικά να συνεισφέρουν στην μεγαλύτερη απαξίωση της ελληνικής αγοράς .
270 οικογένειες που τόσο εύκολα πετιούνται στο δρόμο σίγουρα θα ανοίξει τον δρόμο και στις εταιρείες που εργαζόμαστε εμείς αλλά λόγω του ότι είναι μικρότερες δεν θα μάθει κανείς την δική μας επικείμενη απόλυση !
270 οικογένειες και όπως φαίνεται είναι μόνο η αρχή!
Αλλά πάλι τι ξέρουμε εμείς από management ? Tι ξέρουμε από νούμερα και αξίες εμείς οι αδαείς? Και πως τολμάμε εδώ που τα λέμε να αναρωτηθούμε κιόλας εμείς οι άνθρωποι των σπηλαίων ?

Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας χρόνια τώρα ! Αλλά αν θυμάμαι καλά δεν ήταν εδώ όταν η Cosmote έγινε η Νο 1 εταιρεία στην χώρα ! Δεν ήταν εδώ όταν αυτοί οι υπάλληλοι που σήμερα απολύονται συνεισέφεραν ώστε να φτάσει εδώ που είναι και να γίνει το φιλέτο που οι Γερμανοί δελεάστηκαν και θέλησαν να αποκτήσουν !

Μόνο που δεν υπολογίζουν σωστά όπως δεν μας υπολόγιζαν και στο παρελθόν . Εμείς οι άνθρωποι των σπηλαίων έχουμε την δύναμη στα χεριά μας . Μας έχουν υποτιμήσει πολύ και αυτό θα συνεχίζεται και θα μεγαλώνει αν εμείς δεν το σταματήσουμε .

Ο καθένας μονός του μπορεί να μην μπορεί να κάνει πολλά , αλλά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα !

Αφού λοιπόν από την μία οι Γερμανοί καταργούν και ξεσκίζουν τους Έλληνες υπαλλήλους με τις πλάτες του Ελληνικού κράτους γιατί ανησυχούν για τα περίπου 700 εκατομμύρια κέρδη τους, αλλά από την άλλη δεν δείχνουν καμία φειδώ στο σπονσοραρισμα του X FACTOR και όλων των τηλεοπτικών εκπομπών και προγραμμάτων , εμείς θα πάρουμε τα κουβαδάκια μας και θα πάμε να παίξουμε σε άλλη παραλία (και ας έχει και σήμα μπανάνα).

Είμαστε μαζί σας ,όπως ήσασταν και εσείς οπότε σας χρειαστήκαμε .Εμείς λοιπόν θα πάρουμε το τρένο της φορητότητας πιστεύοντας ότι έτσι θα βοηθήσουμε στο ελάχιστο στο θρίλερ που στήνεται σήμερα στις δικές σας πλάτες και αύριο σίγουρα στις δικές μας . Και ας μείνουν στο κόσμο τους αυτοί

Αναγνώστης

-----------------

Δυστυχώς για άλλη μία φορά ο εντολοδόχος των απογόνων του Χίτλερ (Γερμανών) και της ξεπουλημένης Κυβέρνησης <<κύριος>> Μιχάλης Τσαμάζ χτύπησε. Μας διαβεβαιώνει ότι θα απολυθούν μόνο 120 εργαζόμενοι από την COSMOTE. Σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται αυτός ο γραφικός τύπος; Απολύσεις θα γίνουν τόσο στην COSMOTE όσο και στον ΟΤΕ. Αυτές τις εντολές παίρνει και θα τις εκτελέσει. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αγωνιστούν σκληρά για να προλάβουν τα χειρότερα. Όσο για ορισμένους γλύφτες και απεργοσπάστες καλόν είναι να αλλάξουν τακτική γιατί θα μετανοιώσουν. Θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα και θα είναι πολύ αργά. Η διοίκηση του ΟΤΕ ψεύδεται. Αντί να ασχοληθεί με την ΕΕΤΕ για να αυξήσει τα κέρδη της απολύει τους εργαζόμενους.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!