tromaktiko: Το ΕΚΑΒ Ηρακλείου και ο γιατρός του

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Το ΕΚΑΒ Ηρακλείου και ο γιατρός του



Διάβασα με πολύ ενδιαφέρων μια παλαιότερη ανάρτηση με Θέμα ΄΄ παραλογισμός στο παράτημα ΕΚΑΒ Ηρακλείου ΄΄...
Νομίζω ότι δεν γνωρίζει η αναγνώστρια ότι ο αναφερόμενος γιατρός ο οποίος είναι για τον εισαγγελέα ,έχει χορηγήσει βεβαίωση λειτουργίας σε ιδιωτικό ασθενοφόρο Ιδιωτικής κλινικής πέρα από κάθε νομοθεσία και διαδικασία του ΕΚΑΒ, δηλαδή μηχανολογικό έλεγχο για την τήρηση των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, νομικό έλεγχο της εταιρείας που λειτουργεί την κλινική ,απόφαση ΔΣ του ΕΚΑΒ κτλ.και το ασθενοφόρο αυτό με την παράνομη βεβαίωση σήμερα στην Κρήτη διακομίζει ασθενείς χωρίς να γνωρίζει κανείς αν τηρεί τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.
Και δεν είναι το μόνο.
Δεν είναι το μόνο αμάρτημα η εταιρεία των μαθημάτων PHTLS οι εφημερίες και η έπαρση. Οι γιατροί του ΕΚΑΒ παίρνουν χρήματα και από την ίδια τους την μητέρα .
Νομίζω πως δεν πρέπει να σιωπούμε πλέον γιατί η σιωπή είναι συναίνεση.
Αγαπητή αναγνώστρια σας διαβεβαιώνω ότι οι ελεγκτές Δημόσιας διοίκησης μια ανάλογη καταγγελία την ταχυδρόμησαν στους ΣΕΥΠ και εκείνοι στον Υπουργό Υγείας και φίλο του γιατρού της Κρήτης ,εκείνος δε το ταχυδρόμησε στον σκουπιδοτενεκέ……
Δεν ιδρώνουν τα αυτιά τους μόνο το χέρι στην τσέπη μας θέλουν να βάλουν και όχι στην δική τους και των φίλων τους. Για αυτό και σε λίγο οι συγκεντρώσεις δεν θα είναι μόνο έξω από τα σπίτια των πολιτικών αλλά και των παρατρεχάμενων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!