tromaktiko: Ελληνική δικαιοσύνη… που είναι;

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ελληνική δικαιοσύνη… που είναι;



Σήμερα στο μονομελές Θεσσαλονίκης εκδικάστηκε μια υπόθεση μου. Με είχαν κατηγορούμενο... βάση καταγγελίας οδηγού του ΟΑΣΘ ο οποίος ήταν κατηγορούμενος λόγο κακού χειρισμού (απότομο φρενάρισμα) και πρόκληση σωματικής βλάβης σε επιβάτη.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Έκθεση αυτοψίας και σχεδιάγραμμα της τροχαίας ,κατάθεση κατηγορουμένου (ο οδηγός του ΟΑΣΘ) και κατάθεση επιβάτη.
Μάρτυρας κατηγορίας κατά εμένα δεν υπήρχε, τον αριθμό του αυτοκινήτου μου τον έδωσε ο οδηγός του ΟΑΣΘ τρεις μέρες μετά το συμβάν.
Βάση της ελληνικής δικονομίας δεν ευσταθεί κατηγορία προς άλλον από τον ίδιο τον κατηγορούμενο χωρίς μάρτυρα ( που όπως είπαμε ποιο πάνω δεν υπήρχε κατά εμού).
Επίσης ο οδηγός του ΟΑΣΘ κατά την ακροαματική διαδικασία άλλαξε την εγγραφή κατάθεση του στην τροχαία λέγοντας πως ήταν λάθος και την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας θυμήθηκε πως έγιναν τα γεγονότα (δηλαδή παραδέχτηκε ενώπιων του δικαστηρίου ότι έδωσε ψευδή κατάθεση πριν τρία χρόνια στην τροχαία) και παρά ταύτα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ με καταδίκασε χωρίς μάρτυρα εναντίων μου και χωρίς να λάβει υπ’οψιν της την ελληνική νομοθεσία και βέβαια ούτε λέξη για ψευδή κατάθεση του δημοσίου υπαλλήλου όπως και το απαράδεκτο της ακύρ! ωσης της έκθεσης της τροχαίας .
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Για όποιον θελήσει τα στοιχεία στην διάθεση του.
ΥΓ : Μετά βέβαια κάποιοι όταν πήγα να πληρώσω για την ποινή που έφαγα με ενημέρωσαν χλευάζοντας ότι: « με το δημόσιο πηγές να τα βάλεις ρε….. χαμένος κόπος συνεννοημένοι είναι από πριν».

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!