tromaktiko: Ε, ρε Μποτρίνι που τους χρειάζςται!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ε, ρε Μποτρίνι που τους χρειάζςται!



Σάββατο μεσημέρι του τριημέρου, στο Ναύπλιο δυο ζευγάρια με 2 παιδάκια που πεινάνε αναζητούμε εστιατόριο. Βρίσκουμε τραπέζι στο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ανακουφισμένοι καθόμαστε με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά...
Για κακή μας τύχη το ρόλο της γκαρσόνας παίζει η ”κράχτρια” άγνωστης εθνικότητας με αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.

Δεν γνωρίζει το μενού, ξεχνάει να ρωτήσει την κουζίνα για το τι υπάρχει διαθέσιμο, ακόμη περιμένουμε το γαύρο που παραγγείλαμε.
Όσο για το φαγητό, κεφτεδάκια και σουτζουκάκια ήταν ολόιδια! Είχαν ακριβώς την ίδια ελαστικότητα μόνο που τα σουτζουκάκια περιελάμβαναν  και λίγη αμαγείρευτη σάλτσα pu­­­--------- , της γνωστής εταιρείας, ξέρετε. Το κοτόπουλο ξαναζεσταμένο, οι πατάτες φούρνου άψητες, η δε σπέσιαλ σαλάτα χωριάτικη με τριμμένη φέτα ήταν το κάτι άλλο.
Το κερασάκι στην τούρτα…. μας ρώτησαν εάν θέλουμε απόδειξη για το λογαριασμό!
Η αλλοδαπή διεύθυνση του εστιατορίου προφανώς θεωρεί ότι το ανύπαρκτος service και το «πτωχό» ποιοτικά φαγητό της γείτονας χώρας μπορεί να πουλήσει στην Ελλάδα και μάλιστα στο τουριστικό Ναύπλιο πόσο μάλλον τέτοιες εποχές; Κρίμα για όλους τους άλλους που γνωρίζουν τι θα πει παροχή υπηρεσιών.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι το παγωτό της παλαιάς ιταλικής Gelateria ήταν καταπληκτικό!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!