tromaktiko: Σχετικά με: Νέα πρόκληση, εκτός ενιαίου μισθολογίου οι στρατιωτικοί

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: Νέα πρόκληση, εκτός ενιαίου μισθολογίου οι στρατιωτικοί



 Όλοι αυτοί που κατηγορούν τους στρατιωτικούς είναι εντεταλμένοι να...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_6878.html ) γεμίζουν το ίντερνετ φιλοκυβερνητική προπαγάνδα ή είναι απλά προβατάκια που έχουν δεχτεί συντριπτική πλύση εγκεφάλου??

Ενώ θα έπρεπε να είμαστε όλοι μια γροθιά για τα δίκαια των εργαζομένων έχουν βάλει στο στόχαστρο την μόνη κατηγορία που δεν μπορεί ούτε να διεκδικήσει ούτε να υπερασπισθεί τον εαυτό της. Και υπόψιν μιλάμε για ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της κρατικής λειτουργίας. Για εργαζομένους που χωρίς τις ασκήσεις εργάζονται 13 μήνες τον χρόνο και ήδη παίρνουν τα λιγότερα χρήματα στον δημόσιο τομέα. Είναι από τις λίγες κατηγορίες ΔΥ που δεν διορίστηκαν από κανέναν πολιτικό και από την ηλικία των 18 χρονών καλούνται να κάνουν θυσίες γ! ια την πατρίδα (όπως είναι και η δουλειά τους) που κανένας απ' έξω δεν θα έκανε. Εάν όλοι εμείς ως "εργοδότες" τους είμαστε τόσο άδικοι πώς ακριβώς περιμένουμε ο δικός μας εργοδότης να μας φέρεται πιο ευγενικά. Και μην προσπαθούν ορισμένοι να τους συγκρίνουν ούτε με την ελεύθερη αγορά ούτε με το δημόσιο.

- Δεν ευθύνονται αυτοί για την κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα αλλά δέχονται μειώσεις, όπως φυσικά και πρέπει, παρόλο τον φόρτο εργασίας που δεν έχει κανένας υπάλληλος. Όπως επίσης και όταν η οικονομία πήγαινε καλά δεν είχαν την δυνατότητα να αρπάξουν την ευκαιρία όπως πάρα πολλοί και να πλουτίσουν αλλά αρκούνταν και πάλι στον μισθό τους. Χωρίς να διεκδικούν.

- Ως προς τους λοιπούς δημόσιους υπαλλήλους κάθε σύγκριση απλά προκαλεί τον γέλωτα καθώς ούτε βασικό μισθό έχουν όσο οι άλλοι ούτε τα επιδόματα τους ούτε τα εκτός έδρας τους και φυσικά ούτε τις υπερωρίες τους. Έτσι στα τριάντα χρόνια υπηρεσίας άνθρωποι ΠΕ, πολλές φορές με μεταπτυχιακά παίρνουν μισθούς πολύ μικρότερους από ΔΥ υποχρεωτικής εκπαίδευσης (γυμνασίου) χωρίς κανένα προσόν που είναι σε διευθυντικά πόστα απλά και μόνο επειδή ήταν αφισοκολλητές - πρασινοφρουροί, γαλάζια παιδιά ή "επαναστάτες" κάθε ακραίου αριστερού ή δεξιο! ύ μορφώματος.

Όσο για το συνταξιοδοτικό μην στενοχωριέστε θα δουλεύουν και αυτοί όσα χρόνια θα δουλέψετε και εσείς χάρη στην δικαιοσύνη της κυβέρνησης που αγαπάτε.

Αν νιώθετε αδικημένοι στην ζωή γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τα λαμόγια κάθε κατηγορίας ,διορισμένων από τα κόμματα, δημοσίων υπαλλήλων που παίρνουν χοντρά λεφτά. κάνοντας και ζημιά από πάνω με την παρουσία τους, και τα έχετε βάλει όλοι με τους απροστάτευτους?? Γιατί έτσι σας είπανε να κάνετε ή μέχρι εκεί σας φτάνει???

Και αν το προσέξατε δεν είπα ούτε για τις μεταθέσεις ούτε για τις ασκήσεις αλλά ούτε και για την ανυπαρξία οικιών για να στεγάσουν 1 στους πέντε από αυτούς(ασχέτως τί ακούγετε έξω) γιατί θα ακούσω το υπέρτατο επιχείρημα της διανόησης που αντιστοιχεί σε άτομα ελεύθερα και σκεπτόμενα: «αφού τα ήξεραν όλα αυτά πριν γίνουν στρατιωτικοί»!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!