tromaktiko: Πολλές ληστείες το βράδυ στην Αττική - Πλούσιο το αστυνομικό ρεπορτάζ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πολλές ληστείες το βράδυ στην Αττική - Πλούσιο το αστυνομικό ρεπορτάζ



Οι ληστείες είχαν την τιμητική τουςΤα ξημερώματα, δύο ληστείες σημειώθηκαν με θύματα υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται στην νυχτερινή βάρδια, στην περιοχή του Κερατσινίου και του Πειραιά.

Έτσι στις 04:00, δύο άτομα, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τον υπάλληλο περιπτέρου στο Κερατσίνι το ποσό των 2300€ και κατάφεραν να διαφύγουν. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα στις 04:15, ένας ένοπλος, λήστεψε τον υπάλληλο της νυχτερινής βάρδιας ενός πρατηρίου καυσίμων της AEGEAN, αφαιρώντας του τις εισπράξεις. Ο δράστης εν συνεχεία, επιβιβάστηκε σε μηχανή, στην οποία ανέμενε συνεργός του, και διέφυγαν. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες αναζητούνται.
Νωρίτερα χτες το βράδυ σημειώθηκαν δύο ακόμη ληστείες σε καταστήματα ψιλικών στο Παγκράτι και το Περιστέρι. Έτσι στις 22:25 ένας ένοπλος, εισέβαλλε σε κατάστημα ψιλικών στο Παγκράτι, και αφαίρεσε από το ταμείο 150 € .
Λίγο νωρίτερα στις 21:52, δύο δράστες, εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στο Περιστέρι, και αφού τραυμάτισαν με μαχαίρι στο χέρι τον ιδιοκτήτη, του αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή βοηθειών, ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!