tromaktiko: Μαρίνα Ασλάνογλου: «Παντρεύτηκα τον άντρα που θαύμαζα περισσότερο»

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Παντρεύτηκα τον άντρα που θαύμαζα περισσότερο»



Στο περιοδικό "Down Town" μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα Σπυρόπουλο. Μικρή δηλώνει πως πήγαινε για αυτόγραφο, ενώ τώρα είναι δίπλα της...
«Τον Κώστα τον θαυμάζω και τον θαύμαζα πάντα. Τώρα, ζώντας μαζί του, θαυμάζω το μυαλό του και κρατώ τις πολύτιμες συμβουλές του. Με καθοδηγεί. Είναι δάσκαλός μου. Και ο μεγαλύτερός μου θαυμαστής. Με στηρίζει τόσο, που με συγκινεί. Θέλει να προχωρήσω, να κάνω πράγματα. Με εμπνέει», εξομολογείται η πάντα γελαστή Μαρίνα για το σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια.

Η γλυκιά ηθοποιός περιγράφει την πρώτη γνωριμία με τον συνάδελφο της που στάθηκε αφορμή για μία σχέση ζωής: «Είχα μόλις τελειώσει τη σχολή και είχα πάει σε πολλές οντισιόν όπου δεν μου έδιναν σημασία. Έφευγα, λοιπόν, σε δυο μέρες διακοπές, και μου λέει ένας φίλος:

«Δεν πάμε στον ΑΝΤ1 που ψάχνουν κόσμο για μια σειρά;». «Δεν με πήραν πουθενά» του λέω «ο Σπυρόπουλος και ο ΑΝΤ1 θα με πάρουν; Άσε και φεύγω για ταξίδι». Αυτός επέμενε και σκέφτηκα να του κάνω τη χάρη, να μην πάει μόνος. Φτάνω εκεί, ήταν εκατό κοριτσάκια απέξω και περίμεναν. Ήρθε η σειρά μου και –σίγουρη πως δεν έχω ελπίδες– μπήκα μέσα άνετη.

«Γεια σας, τι κάνετε; Πώς είστε;» και τέτοια εγώ! Μου λέει ο Κώστας: «Ψάχνω για το θέατρο μια κοπέλα σαν εσένα. Ενδιαφέρεσαι;». Άκου λέει! Χαρά εγώ! Μου έκανε τρεις οντισιόν τρίωρες. Με πήρε στο θίασο και μετά με πήραν και απ’ τον ΑΝΤ1 για το Pet Shop».

Και μετά; «Και μετά...Γαμήλια δεξίωση», απαντά με νόημα η Μαρίνα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!