tromaktiko: Αν δεν τον έβρισκαν τη νύχτα θα είχε ξυλιάσει από το κρύο...

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αν δεν τον έβρισκαν τη νύχτα θα είχε ξυλιάσει από το κρύο...



Ο 78χρονος, που πάσχει από Αλτσχάιμερ, είχε χαθεί από χθες το πρωί από το σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας.


Οι δικοί του τον έψαχναν παντού χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Το βράδυ μετέδωσε την εξαφάνιση το κεντρικό δελτίο του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και μια τηλεθεάτρια, που μένει ακριβώς κάτω από το Ισιαδάκι, τηλεφώνησε στο κανάλι και είπε ότι η περιγραφή του εξαφανισθέντα μοιάζει πολύ με έναν παππού, που είδε χθες το απόγευμα, όταν έκανε βόλτα με τον σύζυγό της εκεί κοντά, να κάθεται και να σκαλίζει το χώμα με ένα ξύλο.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του και η αστυνομία που έφθασαν στο σημείο στις 10 περίπου το βράδυ και με την βοήθεια του ζευγαριού, που είχε δει τον παππού χθες το απόγευμα, άρχισαν να ψάχνουν μέσα στα πεύκα στην ευρύτερη περιοχή με φακούς και κινητά μέσα στο σκοτάδι.
Ο 78χρονος ευτυχώς δεν είχε απομακρυνθεί πολύ από το σημείο που τον είχαν δεί και βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε σχετικά καλή κατάσταση αφού είχε αντέξει το τσουχτερό κρύο τη χθεσινή νύχτα σε μια περιοχή που ο υδράργυρος ειδικά χθες ήταν πολύ χαμηλά. Ο παππούς όμως που δεν καταλάβαινε τι ακριβώς του είχε συμβεί δεν παρέλειψε να πει στους διασώστες του ότι είχε υπηρετήσει στα ΛΟΚ και ότι ήταν σκληρό καρύδι.
Ωστόσο μέσα στην ατυχία του ήταν και τυχερός, αφού ήδη είχε αρχίσει να έχει προβλήματα από το κρύο, κυρίως στα κάτω άκρα και σίγουρα οφείλει τη ζωή του στο STAR και το ζευγάρι που τον είδε και τηλεφώνησε στο κανάλι.

www.LamiaReport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!