tromaktiko: Διαψεύδει ο Δαλούκας για Μαρινάκη

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Διαψεύδει ο Δαλούκας για Μαρινάκη



Ο Βολιώτης ρέφερι Γιώργος Δαλούκας με σχετική του ανακοίνωση διέψευσε κατηγορηματικά ότι μίλησε ή συναντήθηκε ποτέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Οποιαδήποτε εμπλοκή σε σενάρια δωροδοκίας αρνήθηκε ο Γιώργος Δαλούκας. Ο Βολιώτης ρέφερι με αφορμή τον όλο .. θόρυβο, που έχει προκύψει με ανακοίνωσή του τονίζει ότι: «ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου».

Αναλυτικά:

«Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου και την αναφορά σε ονόματα παραγόντων του ποδοσφαίρου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής : ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου. Επίσης , ουδέποτε έστειλα επιστολή τόσο σε Ε.Π.Ο. όσο και σε U.E.F.A. που να αφορά πιθανή εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε παιχνίδι . Όσον αφορά τα περί απειλών σε βάρος μου έχω ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Θέλω να παρακαλέσω τα Μ.Μ.Ε να μην αναμειγνύουν το ονομά μου σε οποιεσδήποτε ιστορίες παρόμοιας μορφής με αυτές που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες καθώς σε όλα μου τα χρόνια υπήρξα έντιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις μου, οικογενειακές, επαγγελματικές και αγωνιστικές.

Ευχαριστώ εκ’ των προτέρων

Γιώργος Δαλούκας»

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!