tromaktiko: Ετοιμοι για τον τελικό

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ετοιμοι για τον τελικό



Delete στα τρία προηγούμενα παιχνίδια από το μυαλό των παικτών, θέλει να «πατήσει» ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και όλοι στην αποστολή του Ολυμπιακού κυκλοφορούν ανέκφραστοι και χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες. Απαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα που έχει χαρακτήρα τελικού!
Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά στους Ερυθρόλευκους και άλλωστε τι να πει κανείς πριν από ένα τέτοιο ματς. Πίστη και αισιοδοξία υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει είναι φόβος. Η Σιένα δεν τρομάζει, άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι στιγμής τα δικά του λάθη. Η νίκη και η πρόκριση είναι αποκλειστικά στο δικό του χέρι.
Αν ο Ολυμπιακός κατορθώσει να κάνει αυτά που πρέπει και παραμείνει ήρεμος και συγκεντρωμένος στο πλάνο του, δεν θα έχει πρόβλημα και θα νικήσει. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση απ’ όλους και στην ουσία υπάρχει ανυπομονησία για το ματς αυτό.

Οι παίκτες ήταν τελείως ανέκφραστοι και στο πρόσωπό τους δεν φαινόταν ούτε θυμός ούτε στενοχώρια ούτε πίκρα. Αλλωστε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θεωρείται μετρ στην ψυχολογία και έχει προσπαθήσει αρκετά να αποφορτίσει τους παίκτες του πριν τον τελικό της Πέμπτης. Δεν πρέπει να υπάρχει στο μυαλό ούτε το +48 του πρώτου ματς ούτε οι δύο ήττες. Αν το καταφέρουν θα φανεί το βράδυ στην Παλαέστρα…

http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!